Andra a nascut un baietel de nota 10!

Andra a nascut un baietel de nota 10!
  calendar_month        
Andra si Catalin Maruta sunt, incepand de astazi, pentru prima data, parinti. Astazi, la ora 10.00, la REGINA MARIA, spital de obstetrica si ginecologie, Andra a adus pe lume un baietel care a primit nota 10 la nastere. David a cantarit la nastere 3,760 kg si 54 de centimetri si s-a nascut cu zambetul pe buze.

"Toata sarcina a fost pentru noi un prilej de bucurie continua. Am trait clipe deosebite in fiecare dimineata cand ma trezeam si stiam ca il am pe David in burtica.", a declarat Andra. "Insa, cea mai mare bucurie e atunci cand iti vezi copilul si il poti lua in brate, pentru prima data. E un moment unic pe care nu cred ca il voi uita niciodata. Am avut langa mine si o echipa de medici "de suflet" pe care i-am simtit langa mine si copilul meu. Le multumesc enorm.", a adaugat Andra.

"Nasterea primului copil este un moment special pe care nu il pot exprima in cuvinte. Sunt foarte fericit si mandru. Ii multumesc in special domnului doctor Poiana si intregii echipe de la REGINA MARIA. Am avut de ales dintre foarte multe maternitati, insa am ales REGINA MARIA la indemnul domnului doctor, si am fost convinsi de dotarile maternitatii, de suportul de care a dat dovada si de atmosfera familiala pe care o simti din prima clipa" a spus Catalin Maruta.

Echipa de medici care au asistat la nastere este formata din:

Conf. Univ. Dr. Poiana Nicolae, medic primar Obstetrica - Ginecologie
Dr. Doina Mihailescu, medic specialist Obstetrica - Ginecologie
Dr. Carmen Radulescu, medic primar Obstetrica - Ginecologie
Dr. Radu Dumitrescu, medic specialist Anestezie-Terapie intensiva
Dr. Catalina Iordan, medic specialist neonatologie

Micutului David i s-au recoltat si stocat atat celule stem din sangele de cordon ombilical cat si tesutul de cordon ombilical, bogat in celule stem mezenchimale la Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA, fosta banca Stem-Health Unirea.

Despre Regina Maria, Spital de obstetrica si Ginecologie
Regina Maria, Spital de obstetrica si Ginecologie a fost inaugurat pe 3 decembrie 2008. Este primul spital dedicat exclusiv obstetricii si ginecologiei si reprezinta o investitie totala de 5,5 milioane de euro.

Spitalul corespunde celor mai inalte standarde occidentale, fiind in acest moment unul dintre cele mai moderne din Europa. Desfasurata pe patru nivele, maternitatea beneficiaza de un bloc operator, sala de nasteri, terapie intensiva, neonatologie, rezerve si sali de operatii, dotate cu cele mai moderne tehnologii folosite in prezent in spitalele de profil din Franta si Germania pentru asigurarea unei nasteri in cele mai sigure si moderne conditii.

Viitoarele mamici isi pot, astfel, alege pozitia in timpul nasterii in picioare, lateral, pe scaun, in apa, sau pe uscat, in functie de particularitatile anatomice si fiziologice individuale.

Maternitatea poate asigura atat interventiile de rutina specifice, pe cale vaginala sau obstetricala, cat si interventii histeroscopice sau laparoscopice, interventii nemutilante pe san, in caz de cancer, abordarea moderna interdisciplinara cu specialisti din tara si din strainatate a cazurilor de cancer genital, rezolvarea prolapsului genital si a incontinentei de urina (cu implanturi tolerate biologic) pe cale vaginala sau abdominala.

Pe langa aparatura de ultima generatie, noile tehnici de gestionare a durerii si personalul calificat, noua maternitate Regina Maria aduce in Romania concepte moderne de design, punand accentul pe crearea unei atmosfere linistite prin terapie de culoare care sa ofere confort vizual si caldura spatiului.Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA este singura banca de celule stem din Romania care face parte din reteaua privata de sanatate.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Purgatoriul
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Gracefull Bordo
Shop Ele.rochevron_right