Harper Seven - fetita cuplului Beckham

Harper Seven - fetita cuplului Beckham
  calendar_month        
Sotia lui David Beckham, Victoria, a dat nastere unei fetite, Harper Seven.

Proaspatul tatic se spune ca ar fi avut lacrimi de emotie cand si-a vazut fetita. O sursa din Los Angeles a precizat ca Davin Beckham a plans de fericire si ca intreaga familie este extrem de fericita. Se stia ca amandoi isi doreau foarte mult venirea pe lume a unei fetite, astfel incat evenimentul i-a facut extrem de fericiti.

Micuta Harper Seven s-a nascut ieri la ora 7:55 am (ora locala) sau 3:55 (ora din Marea Britanie). La noua ore de la nastere, a fost anuntat oficial si numele primei fetite a cuplului Beckham, Harper Seven. David a anuntat pe pagina lui de Facebook: "Sunt atat de mandru si incantat sa anunt nasterea fetitei noastre, Harper Seven Beckham. Cantareste 3.45 kg".

De asemenea, fericitul tatic a precizat ca sotia sa, Victoria, se simte foarte bine si ca ceilalti copii ai lor sunt bucurosi sa aiba o surioara. Cuplul mai are 3 baieti: Brooklyn, de 12 ani, Romeo, de 8 ani si Cruz, de 6 ani.

Multa lume se intreaba de unde vine numele de "seven" (sapte). O sursa din Los Angeles a mentionat: "Cuplul adora numele de Harper. Nu este vorba despre niciun inteles ascuns, pur si simplu s-au indragostit de acest nume si le-a placut cum suna". "Au ales Seven ca un al doilea nume, deoarece amandoi considera ca cifra sapte este un numar norocos, spiritual. De asemenea, fetita s-a nascut in luna iulie, pe la ora 7 dimineata".

In Statele Unite, Harper este un nume foarte popular atat pentru baieti, cat si pentru fetite. De asemenea, Victoria a aparut de mai multe ori in revista glossy Harper's Bazaar. Insa personajul cel mai faimos cu numele de Harper este probabil Harper Lee, autoarea volumului "Uciderea unui gugustiuc".

In ceea ce priveste asemanarea lui Harper cu parintii sai, o sursa a precizat ca micuta Harper Seven ar arata exact precum Victoria cand era mica.

Printre primii care au felicitat cuplul Beckham pentru nasterea fetitei a fost chiar cuplul regal, William si Kate. Unele zvonuri spun ca acestia si-ar dori sa fie nasii de botez ai fetitei.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

....amintiri...24 0ctombrie
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right