Insarcinata, pozand nud

Insarcinata, pozand nud
  calendar_month        
Nu putine sunt starurile care au renuntat pentru moment la viata tumultoasa oferita de scena Hollywoodului si si-au luat o binemeritata "vacanta" de devenit mamici.

Zambitoare si relaxate, in ciuda kilogramelor care incep sa se aseze pe solduri si talie, vedetele se pare ca au renuntat usor-usor si la complexele de odinioara si accepta acum cu mai mare usurinta sa apara pe copertile revistelor prestigioase despre femei.

Cu cateva haine sau nu, insa toate afisand cu mandrie o burtica impozanta si in continua crestere, aratand tuturor ca maternitatea nu te urateste, ci, din contra, te face mai radioasa.

Startul se pare ca a fost dat de Demi Moore, odata cu aparitia acesteia pe coperta revistei Vanity Fair, in august 1991, insarcinata in 8 luni.

Pozele au dezvaluit o femeie frumoasa, cu forme apetisante, care, desi a socat intreaga lume prin poza facuta, a aratat societatii ca totul tine de perspectiva din care privesti o situatie.

Christina Aguilera, insarcinata cu primul ei copil, s-a decis sa urmeze exemplul lui Demi Moore si a acceptat oferta facuta de celebra revista Marie Claire de a aparea pe coperta din luna ianuarie 2008, cu burtica la vedere.
93491.jpg


Pozele vedetei nu au fost nud complet, pentru coperta Christina acoperindu-si partial burtica cu o lucioasa jacheta de piele iar in paginile revistei incaltand niste cizmulite Christian Laboutin.


Insa nici Britney Spears se pare ca nu este straina de poze nud insarcinata fiind, caci, dupa cum arata pozele, ea a lasat hainele deoparte si a pozat pentru revista Harper`s Bazaar.

93490.jpg


Partial acoperita de o extravaganta haina de blana sau complet goala, Britney a aratat lumii o alta ipostaza a trupui ei, cea de viitoare mamica.

Si uite ca au demonstrat lumii ca si ele se pot ingrasa, pot avea problemele specifice sarcinii si dilemele privind pierderea kilogramelor acumulate.

Insa fiind si vedete, au o implicare activa in revenirea la silueta anterioara, deoarece imaginea lor publica este foarte importanta.

Asta nu inseamna insa, dragi mamici, ca numai ele pot! Vointa are fiecare iar de motivatie nu mai vorbim.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pt cineva
  • person

    ""ce este un barbat celibatar? un barbat care a pierdut ocazia sa faca fericita o femeie!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right