Natalia Chivu, botezata la Milano

Natalia Chivu, botezata la Milano
  calendar_month        
Natalia Chivu a fost botezata Sambata la Biserica "Pogorarea Sfantului Duh" din Milano de unul din cei mai apreciati preoti romani din Italia, Traian Valdman.

Imbaierea in cristelnita a fost un moment vizibil emotionant pentru parintii Cristi si Adelina dar si pentru ceilalti prieteni apropiati prezenti la eveniment.

La ceremonie au participat 30 prieteni apropiati ai cuplului printre care Victor Becali si sotia sa Emanuela care au fost si nasi, Adela Popescu si prietenul ei Marius Kalmar, Dan Capatos si sotia.

Fotbalistul si sotia sa au incercat sa faca discret acest eveniment, rezervarile au fost facute de prieteni apropiati pentru ca presa sa nu afle locatia in care va fi botezata micuta.

Petrecerea a fost una de lux si a avut loc la Hotelul Principe di Savoia din Milano unde invitatii au petrecut timp de 4 ore. Hotelul este renumit in Italia si este preferat si de vedetele internationale precum David Beckham.Meniul a fost divers: fructe de mare, vita cu portocale, tartar de peste, branza cu capsune, rucola cu struguri, crema de capsune cu inghetata, foitaje. Piesa de rezistenta a fost tortul Nataliei, decorat cu o suzeta si o pereche de botosei.

Micuta a primit o multime de daruri, bijuterii scumpe si hainute.

Adelina Chivu, a adus-o pe lume pe Natalia, in 12 februarie prin operatie de cezariana.

Cristi Chivu este unul din cei mai apreciati fotbalisti din afara, el joaca la Inter Milano si imediat dupa botezul fiicei lui a plecat in cantonament.

Sursa: Foto:Cristi Gaita

Recomandari