Cryo-Save - programul de stocare gratuita a celulelor stem

Cryo-Save - programul de stocare gratuita a celulelor stem
  calendar_month        
Cryo Stem Health - partenerul roman al bancii Nr.1. de celule stem din Europa Cryo-Save, lanseaza in Romania programul gratuit "Cost-free Family Donation".

Acest program international este creat special pentru a oferi familiilor din Romania ocazia de a depozita celulele stem din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului in mod gratuit, cu scopul de a trata in viitorul apropiat o ruda (frate/sora/mama/tata) ce este deja diagnosticata cu o boala ce poate fi tratata cu celule stem.

Aceste afectiuni se gasesc pe lista oficiala internationala.

Pentru a corespunde criteriilor de admitere in acest program, membrul familiei trebuie sa fie deja diagnosticat cu o afectiune ce poate fi tratata in prezent cu celulele stem din sangele ombilical si sa fi contactat un medic oncolog/hematolog, care sa fie de acord cu recomandarea tratamentului cu celule stem.

Daca este eligibil, Cryo Stem Health si banca Cryo-Saveva pune la dispozitie kitul de recoltare, va asigura transportul probei, analizele obligatorii, va prelucra si stoca proba de sange si tesut din cordonul ombilical al nou-nascutului dumneavoastra, pana cand aceasta este utilizata, fara costuri pentru familie.

Pentru a va inscrie in programul "Cost-free Family Donation", va rugam sa ne contactati cu minim 3 luni inainte de data probabila a nasterii:

Tel: 0311.063.165
Fax: 0311.022.914
Mob: 0733.108.748
E-mail: ro@cryo-save.com

Cryo Stem Health sau Cryo-Save nu este responsabila pentru onorariile percepute de clinica sau spitalul asociat cu recoltarea probei de sange si tesut din cordonulombilical al nou-nascutului dumneavoastra.

Numarul de inscrieri lunare in program este limitat.

Pentru afectiunile aflate inca in faza de studiu clinic, puteti beneficia de optiuni de plata mai flexibile a serviciilor, diferite de cele din contractul standard (vezi studii clinice celule stem: http://clinicaltrials.gov, descarca contract Cryo-Save: www.cryo-save.com/ro/descarcati.html )

Despre Cryo-Save: www.cryo-save.com/ro
Cryo-Saveceamai mare bancainternationalafamiliala de celule stem din Europa,a depozitat deja pentru mai mult de 200.000 de clienti,celule stem recoltate din: sangele cordonului ombilical, tesutul cordonului ombilical si din tesutuladiposal adultilor.

Cryo-Savearepeste 11 ani de experienta in procesareasistocareaprobelor.Acestecelule stem pot insemnadiferentadintreviatasimoarte in cazulviitoareloramenintari la sanatateacopiilordumneavoastra.

Existadejamaimulteboli care pot fi tratatecu ajutorulcelulelor stem, iarnumarultratamentelor nu poatedecatsacreasca. Cryo-Saveare 12 probe eliberatesiutilizate.

Condusa de o strategietransparentasisanatoasa de afaceri, Cryo-Saveestereprezentatain prezentinpeste 40 de tari de pepatrucontinente, cu facilitati de procesaresidepozitare ultra-moderne.www.cryo-save.com/group

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce Indiferentza
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right