15 februarie - Little People Romania invinge cancerul!

15 februarie - Little People Romania invinge cancerul!
  calendar_month        
Asociatia Little People Romania marcheaza in calendarul evenimentelor din Romania doua zile recunoscute pe plan mondial: 4 februarie, Ziua mondiala de lupta impotriva cancerului si 15 februarie, Ziua mondiala de lupta impotriva cancerului la copil.

Conceptul seriei de evenimente pregatite de organizatia noastra in perioada 4 - 15 februarie este de a promova supravietuirea!

Pe parcursul intervalului 4-15 februarie, voluntarii Asociatiei Little People imbracati in galben vor pregati bratarile galbene ale campaniei "Poti Si Tu!" si multe alte surprize publicului larg, dupa cum urmeaza: in data de 4 si 5 februarie in Iulius Mall Timisoara, in 10 si 11 februarie Iulius Mall Iasi, in 11 si 12 februarie Baneasa Shopping City Bucuresti, 12 si 13 Iulius Mall Cluj-Napoca.

Actiunile mentionate mai sus vor promova Campania "Poti Si Tu!" lansata anul trecut pe 15 februarie, cunoscuta de publicul din intreaga tara prin intermediul bratarilor galbene ce poarta inscriptia ,,TEMERARII stiu ca se poate - Poti Si Tu!". Bratarile galbene pot fi comandate si de pe site-ul www.potisitu.ro.

Primul proiect realizat din fondurile Campaniei "Poti Si Tu!" la decizia membrilor Clubului Temerarii din peste 55 de localitati, a fost crearea in premiera a unei camera de joaca si terapie pentru copii bolnavi de cancer in principalul centru de tratament regional in zona Moldovei, Spitalul "Sfanta Maria" din Iasi. Fotografii de la inaugurarea camerei pot fi vizionate la: http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=250784&id=135087612034

Tot in perioada 4-15 februarie membrii Clubului Temerarii - clubul adolescentilor romani care au invins cancerul - vor vizita sectiile de oncologie din cele 4 orase mentionate, dorind sa impartaseasca din experienta proprie a luptei impotriva cancerului, sa ofere bratari galbene si sa ii incurajeze pe cei aflati sub tratament. De asemenea, clovnii Asociatiei Little People Romania vor oferi momente vesele, pline de energie si magie micutilor pacienti.

Incepand cu 4 februarie, pe adresa de Facebook a Asociatiei Little People vom posta zilnic informatii si imagini actualizate a implicarii comunitatii, societatii civile si indivizilor din intrega tara.

Membrii Clubului Temerarii alaturi de reprezentantii Asociatiei Little People Romania sunt disponibili sa ofere interviuri si sa participe la emisiuni TV si radio in perioada 4-15 februarie!

Dragi reprezentanti media, cu sprijinul dumneavoastra, prin intermediul interviurilor, articolelor si emisiunilor putem ajunge la cetatenii din intreaga tara, putem raspandi mesajul supravietuirii!

Zilnic ne propunem sa schimbam vieti, sa aducem zambete pe fetele copiilor bolnavi de cancer, sa imputernicim si sa oferim o voce celor care au invins cancerul, sa speram! Va invitam sa ne fiti parteneri!

Asociatia Little People sprijina in fiecare zi copii si adolescenti care lupta impotriva cancerului in Romania. Activitati zilnice au loc in Institutele Oncologice din Bucuresti si Cluj-Napoca, Spitalul "Sfanta Maria" din Iasi, Spitalul "Louis Turcanu" din Timisoara si in celelalte centre de tratament oncopediatrice din tara. Fotografii cu minunatele lucrari realizate pe parcursul intregului an de copii si adolescenti alaturi de voluntari puteti gasi la: http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=250784&id=135087612034Recomandari

Newsletter Ele.ro

fericire
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right