Cu Aptamil incepi sa visezi frumos!

Cu Aptamil incepi sa visezi frumos!
  calendar_month        
I-ai pregatit deja micutului tau o camera de vis? Sau este momentul sa schimbi patutul pentru ca deja a devenit un junior in toata firea? Pentru vise frumoase, Aptamil iti ofera vara aceasta o camera speciala pentru bebe, care "creste" o data cu el si poate fi folosita pana la 14 ani.
64184.jpg
Cumpara Aptamil din farmaciile Dona, SensiBlu sau Helpnet in perioada 14 iunie - 14 august 2012 si castigi o camera completa pentru copilul tau sau unul dintre cele 50 de premii constand in lapte pentru o luna. Mai mult, daca celui mic nu ii place Aptamil, poti returna produsul in farmacia de unde l-ai achizitionat si primesti banii inapoi.

Pe langa multe premii, micutul tau poate castiga si un sistem imunitar sanatos: prin complexul patentat IMMUNOFORTIS si vitaminele A, C si D, Aptamil contribuie in mod natural la functionarea normala a sistemului imunitar.

Cum poti castiga premiile Aptamil? inscrie codul bonului fiscal www.aptanutricia.ro si intri automat in tragerea la sorti.

Pentru mai multe detalii poti consulta regulamentul complet al campaniei pe www.aptanutricia.ro

*La promotie nu participa formulele Aptamil de inceput. Laptele matern este alimentul cel mai bun pentru sugar. inainte de a folosi o formula de lapte, consultati medicul pediatru.
Recomandari