Fiecare copil creste impreuna cu un copacel datorita lui Stem SURE !

Fiecare copil creste impreuna cu un copacel datorita lui Stem SURE !
  calendar_month        
Stem SURE este implicata activ in proiectul ecologic "Padurea Copiilor"! Odata cu fiecare recoltare de celule stem, Stem SURE doneaza bani pentru plantarea unui copac. Fiecare dintre bebelusii nostri creste impreuna cu un copacel!

Stem SURE, singura companie de celule stem din Romania implicata in proiecte sociale, sustine cauza "Padurii Copiilor" inca din 2011, oferind fonduri pentru plantarea a cate unui puiet pentru fiecare prelevare de celule stem pe care o face. Pana acum, datorita Stem SURE si a altor sustinatori, a fost posibila plantarea a 5.000 de puieti in "Padurea Copiilor", la Poroschia, in judetul Teleorman.

Campania "Padurea Copiilor", parte a proiectului "Adopta un copac", are ca obiectiv principal plantarea si ingrijirea a cate unui puiet de copac pentru fiecare nou-nascut din Romania. Prima provocare din campania "Padurea Copiilor" 2012, este de a strange fonduri pentru 50.000 de puieti, cate un puiet pentru fiecare nou-nacut din zona de sud a tarii, zona expusa efectelor extreme prin care se manifesta schimbarile climatice.

Prin proiectul de impadurire "Adopta un copac!", partenerul nostru ViitorPlus - organizatie nonprofit care deruleaza din 2006 proiecte sociale si de mediu in diferite judete ale tarii - a plantat pana acum 180.000 puieti pe 30 hectare, in 5 viitoare paduri.

Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE: "Suntem foarte mandrii de participarea noastra la acest proiect - "Padurea Copiilor". Pentru fiecare parinte, sanatatea si viitorul copiilor sunt cele mai importante lucruri. Si pentru noi este valabil lucrul acesta. Suntem fericiti ca putem contribui cu o asigurare in plus la sanatatea copiilor nostri, prin recoltarea si stocarea de celule stem la nastere, dar contribuim si la asigurarea unui viitor verde pentru copii nostri, prin protejarea mediului inconjurator, plantand puieti in "Padurea Copiilor". Un copil sanatos are nevoie de un mediu sanatos pentru a se dezvolta la intreaga lui capacitate."
Recomandari