Iti vaccinezi copilul?

Iti vaccinezi copilul?
  calendar_month        
Descoperirea vaccinelor si raspandirea imunizarii a ajutat la distrugerea multor boli infectioase precum tuberculoza si poliemielita, odata cauze comune ale decesului sau dizabilitatii infantile.


Cu toate astea, unii parinti aleg acum sa nu-si mai imunizeze copiii de frica efectelor secundare.

Ei sustin ca vaccinurile, sai mai bine zis ingrediente ce se gasesc in vaccinuri, pot provoca anumite afectiuni copiilor.


Internetul este plin de speculatii alarmante referitor la legaturile dintre autism si mercurul din vaccinuri; una din cele mai raspandte teorii este aceea ca mercurul ar putea fi responsabil de cresterea cazurlor de autism in SUA si Marea Britanie.

Dar legatura dintre vaccinare si autism nu a fost dovedita pana acum in nici un studiu demn de luat in seama.
Majoritatea doctorilor si oficialilor ai sistemului de sanatate spun ca, desi sunt anumite riscuri minore inerente vaccinarii, complicatiile sunt rare spre inexistente.

Ei neaga ingrijorarile mediatice asupra efectelor secundare negative ale vaccinarii, sustinand ca acestea nu sunt decat false controverse.


Medicii sugereaza deasemenea ca oamenii au uitat cat de devastatoare pot fi anumite boli infectioase si ca, refuzand sa-si imunizeze copiii, se joaca cu focul.

Adevaratul risc, spun ei, este o populatie tanara nevaccinata, contactand si raspandind bolile.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

jurnalul unei despartiri 4
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right