Lasa-ti copilul sa descopere tot ce-l inconjoara!

Lasa-ti copilul sa descopere tot ce-l inconjoara!
  calendar_month        
Spunem adesea ca micutii nostri ne lumineaza viata, ca ne intregesc sufleteste, ca ne definesc ca adulti si ca ne reamintesc ce inseamna sa copilaresti.

Fericirea copiilor care alearga prin parc, cand se tavalesc in iarba alaturi de un catel, cand construiesc castele in nisip sau se joaca cu mingea pe terenul scolii chiar si in noroiul de dupa o ploaie strasnica ne fac sa tanjim dupa momentele in care si noi ne bucuram ca experimentam lucruri in voie, fara griji si cu posibilitati nenumarate.


Nicio dojana a parintilor legata de murdarie sau de teama de microbi nu ne putea impiedica sa repetam distractia, sa descoperim moduri noi de a ne amuza, sa intelegem mereu mai mult din lumea care ne inconjoara prin joc si atingere.

Si de ce ar face-o acum, cand micutii nostri se bucura ca descopera tot ce am experimentat si noi in copilarie?

Ca sa nu devenim parintele A«Nu pune mana ca te murdaresti!A» A«Nu atinge ca te imbolnavesti!A», Igienol are acum solutia. Noile sapunuri si gelul antibacterian Igienol sunt special create pentru curatenia mainilor celor mici atunci cand sunt afara sau se intorc acasa de la joaca si le ofera micutilor tai libertatea de a descoperi orice, fara grija microbilor.

Sapunurile antibacteriene si gelul antibacterian pentru maini Igienol previn dezvoltarea bacteriilor si virusurilor ce pot fi contactate prin atingerea obiectelor si suprafetelor cu care cei mici vin in contact la locurile de joaca, la scoala sau in parc si sunt bogate in ingrediente emoliente (glicerina, aloe vera) care catifeleaza pielea si lasa pe maini un parfum placut.

Noua gama de produse antibacteriene Igienol indeparteaza cu delicatete pana si frica de microbi si iti ofera motive nenumarate de a te bucura alaturi de copilul tau, de a ii intelege curiozitatea si de a-ti insusi, la randul tau, zambetele pe care lumea inconjuratoare i le starneste si pe care le imparte cu tine.

Igienol - Libertate fara microbi, copilarie fara griji!

Incearca si dezinfectantul fara clor Igienol, special creat pentru dezinfectarea in siguranta a locuintelor cu copii.

Igienol elimina eficient 99,9% dintre bacterii, virusuri si mucegaiuri fara sa contina clor (hipoclorit de sodiu) si fara efectele nocive ale acestuia. Poate fi folosit cu incredere pe toate suprafetele si obiectele din casa cu care cei mici intra in contact, inclusiv pe lemn. Dezinfectantul fara clor Igienol este testat de Institutul Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie "Cantacuzino" si de Institutul National de Virusologie si este avizat de Ministerul Sanatatii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

normal=normalitate?
  • person

    "nimeni nu e perfect atat vreme cat nu a incercat sa fie perfect"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right