Scapa de iritatia provocata de scutece

Scapa de iritatia provocata de scutece
  calendar_month        
La un moment dat, toti copiii trec prin asta - iritatia de la scutece. Nu arata prea bine si poate fi destul de inconfortabila pentru cel mic. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa combati iritatia copilului tau.

Din ce cauza se irita

Daca bebelusul tau pare sa se irite frecvent de la scutece incearca sa-ti dai seama care ar putea fi cauza. Spre exemplu, copiii care poarta scutece de carpa ar ptea sa se irite mai des deoarece acestea nu sunt absorbante precum scutecele de unica folosinta.

Sau, ai putea sa cauti o posibila reactie alergica la mancare sau produsul pentru copii pe care il folosesti.

Cea mai probabila cauza, totusi, este faptul ca nu e schimbat suficient de des.

Care este solutia

Odata ce copilul tau s-a iritat cel mai bun remediu este aerul. Cea mai buna metoda pentru aiI lasa funduletul sa se aeriseasca este sa-l lasi prin casa fara scutec pentru o perioada. Desigur, va necesita putina monitorizare din partea ta sau s-ar putea sa te trezesti cu o surpriza nu tocmai placuta pe podea.

O metoda usoara este sa pui un prosop pe scaunelul copilului tau si sa-l lasi sa stea in funduletul gol in timpul unei activitati distractive sau in timpul mesei. Schimba prosopul de indata ce a fost udat, si tine-ti copilul acolo atata timp cat poti sa-i mentii atentia.

Atunci cand trebuie sa poarte un scutec, foloseste unul care ii protejeaza pielea de umezeala din scutec. Ai putea sa iei in considerare si scutecele pentru noapte. Acestea sunt in general mai absorbante decat cele normale si ar putea tine mai multa umezeala departe de bebelusul tau in timp ce doarme.
Recomandari