Stem-Health Unirea - stocarea celulelor stem

Stem-Health Unirea - stocarea celulelor stem
  calendar_month        
Stem-Health Unirea inoveaza piata medicala romaneasca prin introducerea procedurii de colectare a tesutului din cordonul ombilical al copilului simultan colectarii celulelor stem din sangele cordonului.

Ambele proceduri sunt oportunitati unice pentru parinti, posibile doar la nastere. Interventia este simpla, nedureroasa si dureaza doar cateva secunde. Segmentul de cordon de aproape 15 centimetri este colectat in recipiente speciale, stocat in KIT-ul de colectare si preluat de catre Stem-Health Unirea odata cu celulele stem prelevate din sangele cordonului ombilical.

"In timp ce colectarea celulelor stem din sangele cordonului ombilical al copilului este ideala pentru vindecarea bolilor de sange, celulele stem colectate din tesutul cordonului reprezinta solutia revolutionara a medicinei, extrem de promitatoare in repararea tesuturilor si organelor afectate. Acestea pot fi esentiale in chirurgia plastica, in medicina regenerativa sau reparatorie si in tratarea unor afectiuni cronice inflamatorii si autoimune", a declarat Cosmin Nicolaescu, Director General Stem-Health Unirea.

Cercetarile avansate facute pe celule stem mezenchimale din tesutul de cordon ombilical arata ca acestea pot ajuta la refacerea muschilor afectati, cartilagiilor, oaselor, pielii si leziunilor coloanei vertebrale.

Studiile au demonstrat ca celulele stem din tesutul de cordon ombilical pot ajuta la tratarea unor boli precum poliartrita reumatoida si boala Crohn, scleroza multipla si pot da nastere unor valve artificiale ale inimii.

Stem-Health Unirea ofera cele mai avantajoase preturi si modalitati de plata care faciliteaza accesul parintilor la serviciile de colectare, procesare si stocare a tesutului de cordon ombilical, bogat in celule stem mezenchimale.

Mai mult de atat, parintii care stocheaza celulele stem din sangele cordonului ombilical cu Stem-Health Unirea beneficiaza de un pret preferential de 1.260 lei plus T.V.A pentru colectarea, procesarea si stocarea minim 18 ani a tesutului de cordon ombilical.

Discounturi semnificative sunt oferite si celor care au apelat anterior la serviciile bancii sau celor care au gemeni sau tripleti. De asemenea, atat mamele care nasc la Maternitatea Regina Maria, cat si abonatii Centrului Medical Unirea beneficiaza de o oferta speciala.

Stem-Health Unirea ofera standarde de calitate internationale atat prin faptul ca proceseaza si stocheaza doar celule stem si nu sange integral (fiind in pas cu evolutia tehnologiilor medicale), cat si prin faptul caeste singura banca familiala de celule stem care transporta si proceseaza toate unitatile de tesut de cordon ombilical in 24 de ore, in laboratorul din Bucuresti.

Despre Stem Health-Unirea
Stem-Health Unirea este banca familiala de celule stem a Centrului Medical Unirea, infiintata in 2008, avand ca scop sa ofere cele mai inalte standarde de siguranta, servicii de cea mai buna calitate si tehnologii de ultima ora. Laboratorul Stem-Health Unirea din Bucuresti are cea mai mare capacitate de procesare si stocare de celule stem din Romania.

Toate procedurile de izolare, procesare si stocare a celulelor stem urmate de Stem-Health Unirea sunt identice cu cele urmate de Stem-Health Hellas, banca noastra partenera, care este printre putinele banci de celule stem din lume acreditata FACT-NetCord (organism international ce stabilieste standardele de calitate pentru bancile de celule stem).Centrele de transplant de renume colaboreaza, in special, cu bancile de celule stem acreditate FACT-NetCord. Peste 8.000 de familii au avut incredere in grupul Stem-Health si au apelat la serviciile noastre in utimii 2 ani.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

toate se intampla cu un motiv
  • person

    "life`s tooo short"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right