Stem SURE va asteapta la Baby Expo cu un cadou `Made in Danemarca`

Stem SURE va asteapta la Baby Expo cu un cadou `Made in Danemarca`
  calendar_month        
Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem va asteapta la Baby Expo in perioada 24 - 27 mai 2012.

Toate contractele incheiate pe perioada targului Baby Expo beneficiaza de recoltare si procesare GRATUITA a celulelor stem mezenchimale (din tesutul de cordon ombilical).

Toate contractele de recoltare celule stem si tesut ombilical semnate cu Stem SURE in perioada 24 - 27 mai 2012 (perioada de desfasurare a targului Baby Expo) vor beneficia de CADOUL made in Danemarca special pregatit pentru aceasta perioada: recoltarea si procesarea GRATUITA a celulelor stem mezenchimale (din tesutul de cordon ombilical). Discountul oferit este in valoare de 138 de Euro (14% din valoarea contractului).

Stem SURE va asteapta in perioada 24 -27 mai 2012 la Sala Polivalenta, Bucuresti, standul cu numarul E01, intre orele 10.00 - 19.00, sau la sediul din Bucuresti al Companiei (str Randunelelor nr 9, sector 3, Bucuresti), sau oriunde in tara prin intermediul reprezentantilor medicali, pentru a beneficia de pretul special pregatit pentru aceasta perioada: recoltare si procesare de sange si tesut ombilical, toate oferite doar la pretul recoltarii sangelui ombilical.

64171.jpg


Dr Bogdan Ivanescu, presedinte Stem SURE: "Dupa cum parintii ce ne-au ales deja stiu, ne dorim sa fim alaturi de tinerele familii si sa le oferim sprijinul nostru la inceput de drum. Am pregatit si pentru aceasta perioada o oferta speciala, de care va invitam sa profitati si sa descoperiti calitatea serviciilor medicale daneze. Impreuna vom reusi sa oferim o garantie in plus pentru sanatatea familiei dumneavoastra."

Stem SURE, Compania daneza de recoltare celule stem, ofera pacientilor din Romania servicii de recoltare, procesare si stocare celule stem, in cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare si mai experimentata banca din zona Scandinaviei. Cu peste 10 ani experienta in procesarea si stocarea sangelui ombilical, Stem SURE aduce in Romania calitatea serviciilor medicale daneze.

Recomandari