Un plus de sanatate prin puritatea apei termale Uriage

Un plus de sanatate prin puritatea apei termale Uriage
  calendar_month        
Izvorand de la o adancime de 80 de metri, in Alpii francezi, Apa Termala Uriage este filtrata de natura prin numeroase straturi de roca si ambalata direct de la sursa, intr-un mediu curat.

Are o compozitie chimica specifica. Este utilizata in stare naturala, nu sufera tratamente (dezinfectare) si se supune normelor microbiologice. Fara conservanti, isi pastreaza proprietatile unice si puritatea originala.

ISOPHY SPRAY si ISOPHY PICATURI sunt 2 forme in care aceasta apa termala poate fi folosita pentru igiena, ingrijirea si in final sanatatea intregii familii, la orice varsta si in orice situatie!

ISOPHY contine 100% Apa Termala Uriage, cea mai bogata apa termala (11 000mg/l) in saruri minerale: clorura de sodiu, magneziu, calciu (600mg), potasiu; oligo-elemente: cupru (75mg), zinc (160mg), mangan (154mg) si silicon natural, avand o compozitie similara cu a serului fiziologic sub aspectul izotonicitatii (pH neutru).

Este hipoalergenica, non comedogenica, bacteriologic pura, cu proprietati anti-inflamatoare si anti-radicalare.

ISOPHY asigura igiena si ingrijire perfecte pentru nas si ochi.

ISOPHY purifica, catifeleaza si protejeaza, intarind apararea naturala a organismului, in special in perioadele cu alergii sau cu incidenta marita a afectiunilor ORL.

ISOPHY elimina mucozitatile si desfunda nasul, hidrateaza si curata mucoasa nazala fara a usca, iar in cazul igienei oculare - curata, purifica si elimina impuritatile.

ISOPHY PICATURI x 18 unidoze pentru nas si ochi (de la nastere) - picaturi sterile, cu varf anatomic. Se poate utiliza de mai multe ori datorita capacului care inchide fiola prin introduce in pozitia opusa celei initiale. Se pot utiliza si in cazul dermatitelor pleoapelor si peri-orale, prin aplicare cu o discheta de bumbac. Pret recomandat: 29 RON.

ISOPHY SPRAY nazal x 100ml (de la varsta de 1 an) - spray complet steril, fara conservanti, prevazut cu valva anti-reflux pentru a pastra produsul steril si cu 2 capete de administrare pentru a putea fi folosit de 2 persoane concomitent.

Designul acestor capete este special conceput pentru a respect integritatea foselor nazale. Poate fi folosit in orice pozitie. Pret recomandat: 42 RON.

Mai multe detalii despre produse si oferte speciale gasiti pe: http://www.facebook.com/pages/Uriage-Romania/109844899162530

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Loud
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right