Vitalact Immunity Junior

Vitalact Immunity Junior
  calendar_month        
Vitalact Immunity Junior, reprezinta combinatia unica de colostru si lactoferina, regleaza si stimuleaza actiunea sistemului imunitar, imbunatateste transportul si asimilarea fierului, asigura un aport energetic ridicat si stimuleaza apetitul.

Laptele matern contine o serie de substante care ajuta la stimularea si imbunatatirea functionarii sistemului imunitar al copilului.

Studii stiitifice recente au aratat ca alaptatul la san aduce o serie de beneficii pentru copil si anume: scaderea probabilitatii ca sugarul sa dezvolte infectii respiratorii, diabet, limfoame sau alergii, micsoreaza riscul de a deveni supraponderali la maturitate.

Daca esti mamica, Vitalact Immunity Junior iti vine in ajutor
Necesarul caloric al copilului se mareste odata cu dezvoltarea lui si cu cresterea in greutate.

Astfel, laptele Vitalact Immunity Junior a fost dezvoltat de catre compania Ropharma pentru a asigura hrana de care micutul tau are nevoie si dupa implinirea varstei de 1 an.

Combinatia unica dintre lactoferina si lapte colostru garanteaza dezvoltarea si sustinerea sistemului imunitar al copilului si permite organismului sa lupte mai usor impotriva virusurilor, bacteriilor sau ciupercilor.

De ce trebuie sa-i oferi micutului tau Vitalact Immunity Junior?
Principalele substante active ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina si colostrul.

Impreuna cu toate celelalte ingrediente, ele sunt necesare asigurarii aportului de vitamine si nutrienti necesari micutului tau.

Lactoferina are rol multifunctional si face parte din sistemul de aparare al organismului. Principalul beneficiu al lactoferinei este reprezentat de capacitatea ei de a asigura transportarea si asimilarea fierului in organism.

Aceasta substanta este indicata mai ales in cazurile de anemie care pot aparea odata ce alaptarea materna a fost incheiata. Alte efecte al consumarii lactoferinei includ beneficii antibacteriene, antivirale, antitumorale, antiinflamatoare si imunomodulatoare.

De asemenea, lactoferina contribuie la reglarea cresterii si diferentierii celulelor, la inhibarea biofilmelor bacteriene si ajuta la cresterea si dezvoltarea corecta a oaselor precum si a florei intestinale.

Recomandari