5 metode creative de a anunta sarcina

5 metode creative de a anunta sarcina
  calendar_month        
Vestea ca ai ramas insarcinata a devenit unul dintre cele mai frumoase momente din viata ta. Esti nerabdatoare sa impartasesti noutatile cu cei dragi. Noi te sfatuim sa nu te grabesti, sa te inspiri din ideile noastre si sa dai sfoara in tara in cel mai original si creativ mod cu putinta.

Anuntul ca ati ramas "insarcinati" trebuie sa ramana imprimat pentru totdeauna in memoria familiei. Ce preferi? Sa fii o mica victima a politiei, sa iti faci copilul complice, sa mergi pe mana felicitarilor virtuale personalizate sau sa anunti vestea prin scrierea mesajului pe un tricou personalizat?

1. Metoda politista
93770.jpg


Esti vinovata, te-au prins! Cam asa arata poza pe care o vei afisa la momentul in care vei da de veste ca esti insarcinata. Ia o tablita de dimensiunile unei placute de identificare folosite la politie si scrie data probabila a nasterii pe ea. Dedesubtul datei deseneaza o sageata care sa indice burtica.

Vino in fata multimii si tine placuta in dreptul pieptului. Probabil ca in prima faza vor fi tare nedumeriti, dar daca pui si o fata care sa sugereze expresia "surprizaaa!", cu siguranta isi vor da seama.

2. Metoda online
93772.jpg


Daca nu poti sa ii aduni pe toti laolalta pentru a le da vestea cea mare, atunci renunta la a tine un discurs despre sarcina. Adopta metoda fotografica sau a felicitarilor online.

Fa-ti rapid o poza, apoi fa una separata cu taticul si jucati-va pe calculator cu ele pana veti forma o felicitare sugestiva. Nu trebuie sa dati informatiile mura in gura, ci doar sa dati de inteles ca urmeaza sa va inmultiti familia. Apoi, trimiteti poza prin mail tuturor sau prin serviciul MMS si asteptati reactii.

3. Metoda tricoului personalizat
64078.jpg


O metoda mai simpla si clara de a te da de gol, dar totusi de a-i lua pe toti prin surprindere, nu exista. Imprima-ti un tricou pe care sa fie scris un mesaj clar "voi fi mama", "astept un bebe" sau "mama in devenire", "suntem in x luni" etc.

Imbraca-te cu el la o iesire cu prietenii sau la o masa in familie si lasa-i pe toti sa iti admire imprimeul. Savureaza la maxim privirile lor uluite, pentru ca sunt memorabil;e!

4. Metoda complicilor
93773.jpg

Daca mai ai si alti copii, atunci ii poti folosi in micul tau plan de a-i lua pe toti prin surprindere. Inainte de a face acest lucru trebuie sa vorbesti cu ei si sa le explici ca vor avea un fratior sau o surioara si ce presupune asta.

Apoi, poti sa dai nastere mai multor scenarii: fie pui unul dintre ei sa mearga agitat la tati si sa ii spuna ca are ceva urgent de zis, fie desenati impreuna o felicitare pe care sa scrie "voi avea un fratior" si il pui sa mearga sa o arate familiei etc.

5. Metoda mesei in familie
93771.jpg


Organizeaza o masa in familie pentru a anunta vestea. Impropriu spus a o anunta, mai degraba pentru a sugera ideea ce esti insarcinata. Stabileste locuri la masa pentru tine, partener si bunici.

Apoi, marcheaza locul fiecaruia printr-un servetel personalizat pe care sa scrie ce vor deveni dupa nasterea bebelusului "tatic", "bunic", "matusa" etc. Pune-le in farfurie cu fata in sus pentru a se observa cu usurinta mesajul si pofteste-i pe toti la locurile lor. Precizeaza cu voce tare "bunicul sta aici, taticul aici". Vor fi surprinsi sa auda care este noua lor "functie".Spune-ne cine s-a prins primul si care a fost reactia!


Autor: Daniela Ganciu

Recomandari