6 metode care te pot ajuta sa concepi un baietel

6 metode care te pot ajuta sa concepi un baietel
  calendar_month        
Daca visul tau este sa ai un baietel, atunci sporeste sansele de a concepe unul, ajutandu-te de cateva metode eficiente in acest sens. De la calendarul chinezesc, pana la metoda Shettles sau pozitii sexuale pentru conceperea unui baiat, este indicat sa te folosesti de tot ce ai la indemana, pentru ca visul tau sa devina realitate.

Descopera si ce metode te pot ajuta sa concepi o fetita !1. Metoda Shettles

Metoda Shettles este una dintre cele mai cunoscute metode de alegere a sexului copilului, in functie de momentul ovulatiei femeii.

Ladrum Shettles, medicul care a conceput aceasta metoda, sustine ca cel mai important sa sincronizezi contactul sexual cu perioada ovulatiei. Pentru aceasta, este important sa iti cunosti foarte bine ciclul menstrual si data la care ovulezi lunar.

Shettles sustine, in mare, ca pentru a concepe un baietel, trebuie sa faci sex cu cel mult 12 ore inainte de aparitia ovulatiei, deoarece numai in aceasta situatie fecundatia va avea loc cu un cromozom Y, care este specific sexului masculin.

2. Pozitiile sexuale pentru conceperea baietelului

Pozitiile sexuale pentru conceperea unui baiat trebuie sa permita o penetrare adanca a partenerei, deoarece cromozomii care stabilesc sexul masculin sunt mai mici si au o viteza mai mica de deplasare. Ei trebuie plasati cat mai aproape de ovul, pentru a creste sansele de conceptie a unui baiat.

Pozitiile "pe la spate", "lingura", "femeia deasupra" sunt doar cateva dintre pozitiile care indeplinesc aceasta caracteristica si care te pot ajuta sa cresti sansele de a concepe un baietel.

3. Folosirea calendarului chinezesc

Calendarul chinezesc este una dintre cele mai vechi si precise metode de determinare a sexului copilului. Acesta se bazeaza pe calcularea sanselor de a iesi baiat sau fata in functie de varsta pe care o ai tu si luna in care vrei sa il concepi.

Fa mai multe calcule si incearca sa iti planifici conceptia in lunile care cresc sansele de a iesi baietel.

4. Orgasmul, obligatoriu in conceperea baietelului

Nu este dovedit stiintific, dar mai multe studii si cercetari au demonstrat ca femeile care au avut orgasm in timpul actului sexual care a dus la obtinerea sarcinii, au nascut mai multi baietei.

Specialistii au si o explicatie logica pentru aceasta teorie. In timpul orgasmului, in organismul tau se elimina substante care ajuta la neutralizarea aciditatii vaginale (care omoara spermatozoizii cu cromozomi Y - responsabili pentru sexul masculin).

5. Dieta pentru conceperea unui baietel

Chiar daca pare greu de crezut, alimentatia are rolul ei in favorizarea sanselor de a avea un baietel. Nu alimentele in sine sunt importante, ci substantele nutritive din acestea.

Trebuie sa cresti consumul de alimente care contin potasiu si sa reduci produsele cu exces de sodiu (sare), deoarece acestea cresc sansele de a concepe fetita.

Printre alimentele cu potasiu se numara rosiile, mazarea, stafidele, caisele, bananele, soia, spanacul, pestele, carnea de vita sau de curcan etc.

6. Evitarea cresterii temperaturii in zona testiculelor

Daca vrea sa faca un baiat, atunci partenerul tau trebuie sa aiba mare grija de testiculele sale si sa evite sa tina un laptop in brate sau sa foloseasca lenjerie intima care creste temperatura corporala din acea zona.

Specialistii sustin ca barbatii care se expun surselor ridicate de caldura in zona testiculara au mai putine sanse de a concepe un baiat. Explicatia consta in faptul ca temperatura ridicata omoara spermatozoizii cu cromozomi Y, responsabili pentru sexul masculin.
Autor: Daniela Ganciu

Sursa: Foto: caitlinscraftycreations.com.au

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Insuportabila astenie
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right