7 motive pentru a intra in Clubul Mamelor

7 motive pentru a intra in Clubul Mamelor
  calendar_month        
Stim ca maternitatea este o perioada unica in viata fiecarei femei, de aceea ne-am dorit sa impartasim aceasta minunata experienta cu toate clientele noastre si am lansat Clubul Mamelor, recomandat si sustinut de o mamica celebra, Andreea Marin.

Clubul Mamelor a fost special creat pentru mamicile fidele care vor sa aiba acces la un sfat bun, oferte exclusive, evenimente tematice realizate alaturi de cei mai buni specialisti si promoti surpriza, de pana la 20%.

Astfel in luna aprilie, exclusiv in Clubul Mamelor, mamicile si viitoarele mamici beneficiaza de reduceri exclusive la 15 produse de top din portofoliul mama si copil: cosmetice speciale pentru ingrjirea zilnica a copiilor (spumant pentru par si corp, lapte hidratant pentru mesaj Klorane bebe, Bioeulen crema pentru dermatita atopica), produse de puericultura mare si mica (Pampers, carucior Chicco, aspirator nazal Graco, sterilizator electric cu aburi Avent, pompa mamara pentru san Avent), jucarii educative (Duni Povestitorul, Jojo Ierupasul De-a v-ati ascunselea, Barbie) si kit de remodelare corporala postsarcina (Solidea Panty Maman si Lineance Antivergeturi)

Detalii complete despre ofertele lunii aprilie poti regasi aici

Cele mai recente oferte speciale, calendarul de evenimente si concursurile la zi, toate vor fi anuntate pe pagina de Facebook dedicata Clubului Mamelor, dar si pe www.helpnet.ro.

Cum poti intra in Clubul Mamelor?


Cu cardul de fidelitate Help Net si prin achizitionarea de produse pentru mama si copil din lista celor selectionate, de peste 100 RON.

Ce beneficii au mamicile si viitoarele mamici?


64031.jpg

1. Intra in programele noastre dedicate mamei si copilului;
2. Primesc sfaturi avizate chiar de la farmacistii nostri specialisti;
3. Beneficiaza de servicii de inalta calitate, disponibile intr-o retea de acoperire cu acoperire nationala;
4. Au acces la o gama variata de produse pastrate in conditii ce respecta standarde farmaceutice riguroase;
5. Participa la evenimente dezvoltate exclusive pentru ele pe diverse teme de interes (sarcina, alaptare, nutritie, dezvoltare echilibrata, comunicare in cuplu etc;)
6. Beneficiaza de promotii si de reduceri de pret de pana la 20% la o multime de produse pentru mama si copil;
7. Primesc informatii de actualitate despre produsele si serviciile oferite in cadrul newsletter-ului lunar.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Prima seara
  • person

    "as fi vrut ca metamorfozele unei vieti sa fie line ca si picaturile pe geam"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right