Baiat sau fata - semne prevestitoare despre sexul bebelusului

Baiat sau fata - semne prevestitoare despre sexul bebelusului
  calendar_month        
Se spune ca daca ai greturi matinale vei face o fata, iar daca ti-e pofta de sare vei avea un baiat. Iata si alte mituri si semne prevestitoare despre sexul bebelusului din pantecul tau!

Ritm cardiac

Un ritm cardiac al bebelusului mai mic de 140 batai pe minut inseamna ca vei face un baietel, in timp ce un ritm cardiac de peste 140 batai pe minut inseamna ca vei avea o fetita. Un singur studiu, din 1993, al Universitatii din Kentucky a sustinut acest mit, concluzionand ca ritmul cardiac al fatului prezice corect sexul a 91% dintre fetusii masculi si a 74% dintre fetusii feminini. Orice alt studiu a dezmintit acest mit.

Forma burtii

Daca burta este sus, e fata. Daca burta e jos, e baiat. Acest mit isi are radacinile in credinta ca baietii stau jos pentru ca sunt mai independenti, in timp ce fetele stau sus pentru ca au nevoie de protectia mamei.

Greturi matinale

Daca ai greturi matinale severe, vei face o fata. Mitul acesta este alimentat si de un studiu recent. Cercetatorii suedezi au descoperit ca 56% dintre femeile spitalizate cu greturi matinale severe au dat nastere unor fetite.

Copilul este activ

Daca bebelusul este foarte activ, vei face un baiat. Iata o alta teorie bazata pe niste presupuneri sexiste: baietii sunt zgomotosi, iar fetele sunt linistite.

Pofte

Daca poftesti la dulciuri, vei avea o fetita. Daca poftesti la sare, vei face un baiat. Desi ar fi foarte bine sa te bazezi pe pofta de ciocolata pentru a face o fetita, nu exista totusi nicio dovada ca aceste preferinte ar avea vreo influenta asupra sexului bebelusului.

Pendulul

Daca verigheta suspendata deasupra abdomenului tau se misca in cerc, vei face o fetita. Daca insa se misca in fata si in spate asemenea unui pendul, faci un baietel. Aceasta metoda de prezicere a sexului bebelusului functioneaza pe acelasi principiu ca si tablita de vrajitorie. Miscarile insesizabile ale muschilor, asupra carora nu ai control, fac inelul sa se miste intr-o anumita directie - o senzatie care e un pic ciudata, dar in niciun caz nu-ti dezvaluie nimic despre sexul bebelusului!

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pasiuni
  • person

    "at one point, everything you did was exactly what you wanted."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right