Clinica Polisano inaugureaza Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti

Clinica Polisano inaugureaza Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti
  calendar_month        
Clinica Polisano inaugureaza Centrul de Fertilitate Bucuresti, o investitie ce se ridica la peste 1.000.000.euro.

Centrul face parte din planul de extindere al grupului la nivel national si dispune de o echipa formata din 13 doctori si asistente, specializati la renumita clinica din Austria, Kinderwunschzentrum.

Centrul de Fertilitate este gazduit intr-o cladire din zona de Nord a Bucurestiului si este dotat cu aparatura de ultima generatie. Acesta vine in intampinarea tuturor cuplurilor care de ani de zile intampina probleme in a avea un copil.

Centrul de Fertilitate Polisano isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern amenajat, cu o suprafata de aproximativ 600 mp. Atmosfera calda si prietenoasa care te intampina inca de la intrare face din acest centru locul in care sperantele prind viata.

Gama completa de investigatii, rata de succes de peste 51%, relatia apropiata medic-pacient, cat mai ales sistemul de monitorizare permanenta, intre clinica din Austria si centrele de fertilitate din Romania, reprezinta avantajele cu care Clinica Polisano intra pe piata serviciilor medicale de acest tip, in Bucuresti. Echipa de doctori supervizata de binecunoscutul Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer va urmari parametrii si rezultatele investigatiilor pentru fiecare caz in parte.

"Din pacate tot mai multe cupluri se confrunta in ultimii ani cu probleme de infertilitate. Stresul, alimentatia, viata cotidiana agitata sunt doar o parte dintre motivele care conduc catre ceea ce poate fi numita una din "bolile secolului". Nu va spun aceste lucruri ca antreprenor.

Ca si formatie profesionala, eu sunt medic ginecolog si inteleg foarte bine cu ce probleme se confrunta acesti oameni.Tocmai de aceea, intrarea noastra pe piata de servicii medicale din Bucuresti, vine ca un pas firesc, ce raspunde unei probleme atat de arzatoare.

64045.jpgAvem o echipa de profesionisti, ce lucreaza sub directa supraveghere a reputatului Prof. Dr. Heinz Strohmer, de la Clinica Kinderwunschzentrum, din Viena, si ne propunem sa descoperim impreuna si sa tratam discret problemele de acest fel.", a declarat Dr. Ilie Vonica, Presedintele Grupului de Firme Polisano.

Printre serviciile medicale oferite se numara tehnicile de reproducere umana asistata de tipul inseminarii intrauterine, fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma, analize hormonale si uzuale complete, histerosalpingografie, laparoscopie diagnostica si terapeutica, histeroscopie, interventii chirurgicale, spermograma, spermocultura, punctie testiculara.

Mai mult, Centrul de Fertilitate Polisano opereaza cu metode de tratament moderne de reproducere asistata, precum cultura de blastocist, care aduce o rata de succes mult mai mare.Grupul de firme Polisano este primul grup complet integrat din industria farmaceutica si de servicii medicale private din Romania si numara peste 1.800 de angajati. Gama de activitati acoperita include un lant de policlinici, primul spital privat din tara, numeroase centre de dializa, centre de fertilizare in vitro, retea de farmacii, distributie de produse farmaceutice si productie de medicamente.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

a fost un vis
  • person

    "nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right