Copilul, minunea vietii

Copilul, minunea vietii
  calendar_month        
M-am casatorit anul acesta , dupa 7 ani de cand eu si sotul meu suntem impreuna. Tot timpul acesta mi-am dorit un copil si am iubit copiii dintotdeauna. As vrea sa simt caldura unui copil, minunea si implinirea de a fi femeie. Eu cred ca un copil te implineste ca femeie.

Nu am decat 24 de ani, dar simt ca am facut destule pentru mine si e timpul sa-mi daruiesc ceva de la viata. Am un sot care ma iubeste la fel de mult cum il iubesc si eu si totusi pana acum nu am luat o decizie ferma de a avea un copil. Ma rog, cel putin pana anul acesta.

Problema este ca am asteptat atat de mult incat acum nu mai am rabdare si sunt dezamagita de rezultate, daca intelegeti ce vreau sa spun. As vrea sa pot sa spun cuvantul "copilul meu" si sa aud un gangurit, sa vad un zambet timid, sa ma trezesc noaptea sa vad ce face si tot ceea ce se intampla in primi pasi de viata ai unui copil... ai copilului meu.

Nu as cere altceva de la Dumnezeu decat sanatatea familiei mele si sa-l pot creste invatandu-l sa aiba principii in viata, sa-si dezvolte o personalitate a lui si sa creada intr-o viata mai buna fara bariere intre rase, fara ideei preconcepute, fara minciuna, fara ura. As vrea sa-i pot da totul fara sa simta greul in viata, sa-i iau durerea atunci cand il doare, sa plang in locul lui atunci cand e trist.

As vrea multe dar de fapt tot ce imi doresc acum este sa se nasca, sa-l aud dimineata cand se trezeste, sa rad odata cu el, sa-mi petrec viata alaturi de minunea ce ne-o daruieste viata si pe care multi dintre noi din pacate nu o apreciaza. Copilul meu va fi minunea vietii mele si astept sa se intample...

Recomandari