Discount-uri pentru toate tipurile de nasteri

Discount-uri pentru toate tipurile de nasteri
  calendar_month        
Maternitatea CMU Regina Maria acorda discount-uri pentru toate tipurile de nasteri

In luna martie, spitalul de obstetrica si ginecologie Regina Maria, organizeaza "Zilele portilor deschise", oferind la fiecare vizita o reducere de 100 de euro.

In perioada 1 martie - 1 aprilie, spitalul de obstetrica si ginecologie CMU, Regina Maria ofera vizitatorilor, in cadrul zilelor "portilor deschise", un card-cadou in valoare de 100 de euro, care poate fi folosit ca si discount pentru orice tip de nastere.

Oferta este valabila atat pentru arondatele CMU, cat si pentru persoanele ne-arondate.

"Prin acest program intentionam familiarizarea viitoarelor mame cu optiunea unor dotari si tehnologii superioare, care le ajuta sa aiba parte de o nastere cat mai usoara.

Perioada sarcinii este una plina de intrebari, iar noi ne propunem sa fim cei care venim in intampinarea femeilor, incercand sa eliminam cat mai mult din cauzele care ar putea sa provoace teama, anxietate, legate atat de conditiile in care urmeaza sa nasca, cat si de modalitatea nasterii, costuri, metode de terapie, etc.
Consideram ca, aflate intr-un cadru dotat cu tehnologie de ultima generatie si sustinute de o echipa excelenta de medici, viitoarele mame vor avea parte de o nastere mult mai usoara"
, a declarat Wargha Enayati, Director General CMU.

Spitalul de obstetrica si ginecologie Regina Maria a fost inaugurat la sfarsitul anului trecut si a avut parte de investitii de peste cinci milioane de euro.

Maternitatea este desfasurata pe patru nivele si dispune de 22 de rezerve, doua sali de nastere echipate cu cel mai nou tip de tehnica medicala si dotari precum sala de nasteri in apa sau sala de gimnastica prenatala.

Echipa de medici ai Maternitatii Regina Maria este alcatuita din peste 30 de medici ginecologi cu un nivel inalt de pregatire si o experienta relevanta in domeniu.

Despre nastere la maternitatea Regina Maria:

In obstetrica moderna pozitia in timpul nasterii este aleasa de pacienta (in picioare, lateral, pe scaun) in apa sau normala, in functie de particularitatile anatomice si fiziologice individuale.

Acest aspect trebuie, in viziunea noastra, inteles si respectat. Nasterea operativa - operatia cezariana este efectuata atat clasic, cat si dupa moderna tehnica a lui Cohen sau Misgav-Ladach, cu traumatizare minima a tesuturilor prin folosirea cat mai redusa a bisturiului si a foarfecelor chirurgicale.

Dupa nastere, corespunzator dorintei pacientei, aceasta poate beneficia de rooming in, sau folosirea unei camere in care poate fi insotita de partener. De asemenea, nou-nascutul va fi examinat in cele mai mici detalii si va fi ingrijit si ajutat sa se acomodeze la noul mediu, beneficiind de sprijinul unui personal medical specializat, cu deosebita experienta in neonatologie.

"Prima nastere este o experienta incarcata de intrebari, emotie, curiozitate. Suntem la dispozitia pacientelor noastre si dorim sa demonstram asta inca o data prin campania portilor deschise. Dorim sa nu scoatem nasterea din contextul a ceea ce a fost dintotdeauna, din contextul normalitatii." Iosif Niculescu, director maternitatea Regina Maria.

Despre Centrul Medical Unirea:

Centrul Medical Unirea a inaugurat in luna aprilie a anului 2008 prima policlinica pediatrica, in Bucuresti - CMU Kids, luna mai a insemnat deschiderea centrului de Diagnostic si Tratament din Baneasa, in luna august CMU a preluat 50% din actiunile AVAMEDICA (Constanta), iar in decembrie 2008 CMU a deschis primul spital privat de obstetrica-ginecologie - Spitalul Regina Maria.Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la inceputul anului 2007, ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU isi desfasoara activitatea in 9 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 100 de clinici partenere in tara.

Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 72.000 arondati si este in continua extindere.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

bucurii si suferinte
  • person

    "da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right