Femei in politica: Cristina Topescu s-a inscris in PSD

Femei in politica: Cristina Topescu s-a inscris in PSD
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
22 Apr 2013, 10:22
    photo_cameraCristina Topescu s-a inscris in PSD    
Cristina Topescu s-a inscris in PSD. Intrarea in politica a reputatei jurnaliste a fost anuntata la finalul acestei saptamani, la Congresul partidului.

Vreau sa trec la treaba, nu mai pot sta pe margine si vreau sa intru in arena, sunt un om de stanga, simt de stanga, locul meu e in PSD, au fost primele ganduri ale Cristinei Topescu, dupa ce anuntul a fost facut.

Dupa ce ani de-a randul si-a castigat notorietatea si si-a facut meseria cu profesionalism in presa, Cristina Topescu face si ea un pas mai departe, la fel ca o alta colega de breasla, Gabriela Firea, care s-a alaturat de asemenea PSD dupa o cariera bogata in presa.

Cristina Topescu a mai precizat in discursul sau ca inainte de a lua decizia sa intre in politica, s-a consultat inclusiv cu Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, care a salutat intrarea in partid si a incurajat-o sa faca acest pas.

Cristina Topescu a avut o cariera plina in presa: a fost reporter, corespondent special, a realizat emisiuni cu caracter social si politic si a prezentat jurnale de stiri. Jurnalista a mai precizat ca a facut in presa cam tot ce se putea si e momentul sa mearga mai departe.

Fiica marelui comentator sportiv, Cristian Topescu, a realizat de-a lungul timpului multe campanii sociale, s-a alaturat cazurilor umanitare si a incercat din postura de jurnalist sa dea o mana de ajutor acolo unde a putut. De aici si decizia de a se alatura Partidului Social Democrat.

Sunt fericita ca ma alatur unei echipe care are simtul umorului, nu vreau sa il lingusesc pe Victor Ponta, dar are simtul umorului, a mai spus jurnalista la finalul discursului sau tinut la congresul PSD.
Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Firesc
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere