Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au despartit

Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au despartit
  calendar_month   update 04 Feb 2014, ora: 09:23      
Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au despartit. Cel putin asa sustin surse apropiate celor doi, care au declarat pentru ziarul Ring :

"Adrian Enache si Iuliana Marciuc nu mai formeaza un cuplu, se vorbeste aiurea. Au un copil impreuna, asta e tot ce ii leaga. Degeaba spune ea ca le merge bine si ca au o relatie frumoasa, ca nu e chiar asa. Pe el l-a deranjat de fiecare data cand ea spunea prin presa despre cat de bine se inteleg sau ca isi beau impreuna cafeaua dimineata. Daca l-ar urmari cineva pe Adrian, dupa cateva zile ar constata ca sta mai mult pe la fosta nevasta, foarte rar ajunge pe la Iuliana. Corina, fosta sotie, s-a suparat pe gesturile Iulianei, motiv pentru care a avut o discutie aprinsa cu Adrian", a declarat o sursa pentru ziarul Ring.

Cei doi au pus punct unei relatii de 18 ani din care a rezultat un baietel pe nume David. Adrian Enache mai are o fiica din prima casnicie, Diana, in varsta de 17 ani.

Conform aceleiasi surse citate de Ring, printre altele, si Diana, fiica lui Adrian ar fi cauza despartirii dintre cei doi. Se pare ca Diana nu o are deloc la inima pe Iuliana, cu care s-ar fi certat recent.
Recomandari