Anda Adam vorbeste deschis despre Victor Slav, despre viata sa particulara si planurile de viitor

Anda Adam vorbeste deschis despre Victor Slav, despre viata sa particulara si planurile de viitor
  calendar_month        
Intr-un interviu acordat Ziarului Ring, Anda Adam a facut declaratii incendiare atat despre fosta relatie cu Victor Slav cat si despre viata sa personala din prezent, dar si despre planurile de viitor.

Vedeta a tinut sa ne informeze ca nu este absolut deloc suparata pe Victor si nu-i poarta pica, dorindu-i tot binele din lume.

In acelasi interviu, Anda s-a declarat amuzata de faptul ca toata lumea incearca sa o cupleze cu orice barbat fata de care apare intr-o ipstaza mai apropiata.

Ma amuza ca orice discutie sau intalnire pe care o am cu diversi barbati in club, la petreceri, la restaurant sau oriunde altundeva in public duce imediat la concluzia ca respectivul e noul meu partener. Nu-mi doresc momentan o relatie stabila, nu caut asta, pur si simplu ies in oras cu prietenele, cu grupuri de amici, intalnesc oameni noi, socializez. Faptul ca vorbesc la urechea cuiva, pentru ca in club e galagie, si sunt fotografiata atat de aproape de respectivul, nu inseamna ca am o noua relatie. Legat de Statele Unite, da, exista cineva cu care tin legatura, insa momentan totul e la stadiul de cunoastere reciproca, a spus Anda.

N-am fost ceruta in casatorie de Victor, am discutat adesea despre asta, dar n-am mers niciodata pana la capat. Ne-a fost bine asa cum eram si nu consideram necesar actul ala. Suntem doi oameni maturi care gandesc ca atare. Ne respectam prea mult ca sa existe orice urma de resentimente. Am decis de comun acord sa mergem fiecare pe alt drum, iar acum nu exista motive de regrete. Ii doresc sa fie fericit, sa se simta implinit fie ca isi reface viata alaturi de Bianca, fie de orice alta femeie. Nu exista nici un fel de competitie intre noi., a continuat vedeta.

Imi doresc copii. Vedem insa ce ne rezerva viitorul. Un copil se poate face si la 35, si la 40 de ani, nu? Cunoastem multe cazuri., a marturisit artista.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sentimente contradictorii
  • person

    "nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right