Angelina Jolie si Brad Pitt se muta in China

Angelina Jolie si Brad Pitt se muta in China
  calendar_month        
Angelina Jolie si Brad Pitt sunt hotarati sa isi mareasca familia. Si nu este vorba doar de copilul cu care Angelina este insarcinata, al saptelea al cuplului, ci se pare ca vor sa infieze inca un micut, din China, tara in care ar vrea si sa se mute.

Angelina, 37 de ani, si Brad, 49 de ani, au pana acum trei copii biologici si trei infiati. Cum copilul ce urmeaza sa vina pe lume va fi al patrulea copil biologic al cuplului, se pare ca cei doi vor sa pastreze egalitatea - ei vor mai adopta un micut din China, tara care ii atrage din ce in ce mai mult.

Conform apropiatilor, cei doi se gandesc sa se mute in China si au inceput deja demersurile in aceasta directie: Angelina, Brad, cei sase copii, dar si tatal divei, s-au apucat de cursuri de limba chineza, iar Brad si-a deschis de curand un cont pe cea mai mare retea de socializare din aceasta tara.

Brad si Angelina vor sa-si creasca micutii intr-un spirit international, iar ei realizeaza ca in curand China va deveni cel mai puternic stat din lume. In plus, China reprezinta una dintre cele mai mai mari si mai vechi culturi ale lumii, a precizat o sursa.

Se pare ca ideea mutarii in China ii apartine lui Brad Pitt, care este fascinat de aceasta tara inca din 1997, cand a filmat pentru filmul `Sapte ani in Tibet`.


59988.jpg

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce e in noi? I
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right