Antonia si Velea nu se mai ascund! Uite ce gest romantic a facut cantareata pentru Alex!

Antonia si Velea nu se mai ascund! Uite ce gest romantic a facut cantareata pentru Alex!
  calendar_month   update 11 Sep 2013, ora: 16:44   photo_cameraAntonia si Alex Velea     person Antonia
Relatia dintre Antonia si Alex Velea capata dimensiuni nebanuite. Desi niciunul dintre ei nu vorbeste deschis despre relatie, gesturile lor ii tradeaza din ce in ce mai mult. Asa se face ca, intr-o fotografie postata de Velea pe o retea de socializare, solistul a recunoscut indirect, faptul ca el si Antonia au o relatie.

Zvonurile despre Velea sunt din ce in ce mai contradictorii. Astzi se intoarce la sotia sa, maine il vezi cu Antonia, poimaine iar la Ana si tot asa... Probabil ca nici el nici Antonia nu au vreun interes sa faca totul public, incertitudinea starnind si mai mult interesul publicului si atragand tot mai multi oameni la concertele lor.

Antonia sau Ana? Alex Velea a ales cu cine ramane!

Su uite asa, dupa ce saptamana trecuta scriam despre impacarea cu Ana, astazi Velea ne pune din nou pe jar cu o fotografie postata pe instagram, in care apar cateva petale presarate pe podea, alaturi de doi adidasi, plasati strategic fata in fata, ca intr-un sarut.

"Roses on fire", a scris el, facand trimitere la prima melodie lansata de Antonia in Romania. Ulterior, el a completat: "Asa am gasit in camera".

65903.jpg
Recomandari