Bianca va fi distrusa! Adrian Cristea s-a iubit, in tot acest timp, cu o blonda senzuala!

Bianca va fi distrusa! Adrian Cristea s-a iubit, in tot acest timp, cu o blonda senzuala!
  calendar_month   update 14 Ian 2014, ora: 23:39   photo_cameraBianca Dragusanu Adi Cristea     person Bianca Dragusanu
In plin scandal mediatic, cand in triunghiul amoros Bianca Dragusanu, Victor Slav si Adrian Cristea lucrurile pareau ca se indreapta catre o alta nunta, intre Bianca si Adi, o blonda voluptoasa rastoarna situatia.

Mariana Rosca a declarat la Wowbiz, in aceasta seara, ca in toata aceasta perioada ea si Adrian Cristea au avut o relatie incendiara. "De cate ori aveam pofte, il sunam si ne vedeam la el sa facem sex. Acum am inteles de ce Bianca trage mereu la el", a spus blonda.

"Am avut o relatie foarte inflacarata, dar el s-a suparat in momentul in care i-am spus ca daca el ramane cu Bianca eu il vreau pe Victor. A fost un barbat extraordinar, pana la final, dra discutia despre Victor l-a facut sa-mi vorbeasca foarte urat", a mai spus Mariana.

67078.jpg

In tot acest timp, Adi juca la doua capete, ii facea declaratii de dragoste Biancai si petrecea nopti fierbinti cu Mariana. "Mi-a spus ca nu vrea sa o piarda pe Bianca 'mai e putin si e a mea"... El se intalnea cu multe femei, nu doar cu mine. Stiu cu cine, dar nu dau nume. A fost un barbat extraordinar. Doar ca a dat cu bata in balta. Putea sa imi spuna 'Maricico, eu ma insor'. El mi-a spus ca se insoara, eu am crezut ca e o gluma, dar el vorbea serios", a mai spus blonda.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Saracele cuvinte
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sinsay - Curea - Negru
Shop Ele.rochevron_right