Botezul fetitei lui Pepe, la un pas de scandal

Botezul fetitei lui Pepe, la un pas de scandal
  calendar_month        
Pepe si sotia lui, Raluca, si-au botezat sambata fetita, Maria, la biserica Sfantul Spiridon din Bucuresti dupa care si-au intampinat invitatii la un local de lux din nordul Capitalei unde a avut loc petrecerea.

Fericitul eveniment a fost pentru scurt timp la un pas de scandal din pricina unui oaspete nedorit.


La petrecere si-a facut aparitia Loredana Pastrama, sora Ralucai, care nu se intelege bine cu familia acesteia si nu se afla pe lista de invitati.

Bodyguarzii au oprit-o si l-au anuntat imediat pe Pepe care a rugat-o pe cumnata lui sa plece de acolo deoarece nu este bine venita la botez dupa ce a incercat sa intineze imaginea Ralucai si a familiei.

Loredana Pastrama a aparut in trecut la diferite emisiuni TV pentru a o vorbi de rau pe sora ei, Raluca Pastrama. Ba chiar, aceasta a sustinut atunci ca Raluca ar fi mers la vraci, sa-i faca vraji lui Pepe pentru a fi cu ea.

Din cauza relatiilor tensionate care exista intre Pepe, sotia lui si Loredana Pastrama, aceasta din urma nu a fost invitata la nunta si nici nu a fost lasata sa intre atunci cand si-a facut aparitia la usa localului.

60069.jpgPrimele imagini de la botezul fetitei lui Pepe! FOTO

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right