Chanel a creat cea mai mare poseta din lume. Iat-o aici!

Chanel a creat cea mai mare poseta din lume. Iat-o aici!
  calendar_month        
Casa de moda Chanel este cunoscuta in toata lumea printre altele, pentru accesoriul iconic - poseta 2.55.

Poseta 2.55 isi incepe povestea in februarie 1955 (de aici numele 2.55) cand, din nevoia de comoditate si de a avea mainile libere, Coco Chanel a atasat posetei un lant pentru a o purta pe umar.

Coco a combinat lanturile fine cu pielea amintindu-si de lanturile cu care erau legate cheile ingrijitorilor in orfelinatul in care si-a petrecut copilaria.

Cusaturile in forma de romb sunt inspirate de la jachetele jockey-ilor.

59562.jpgAstazi, poseta care a facut istorie este in continuare ravnita de toate impatimitele modei fie ca sunt vedete sau nu.

La ele s-a gandit Karl Lagerfeld, designerul casei de moda Chanel care, la Saptamana Modei de la Paris, in cadrul show-ului primavara/vara 2013, a prezentat cea mai mare poseta din lume, o varianta a celebrei 2.55.

88288.jpgIn noua varianta excentrica, logo-ul Chanel si cusatura matlasata sunt tot ce a mai ramas din istorica 2.55. Lanturile impletite care serveau pana acum pe post de bareta au fost inlocuite de Lagerfeld cu niste cercuri de dimensiunea celor de hula hoop. In noua varianta poseta este cu siguranta imposibil de purtat dar este cu siguranta incapatoare.

Despre pretul noii creatii inca nu se cunosc detalii dar noi ne intrebam pe umerii carei vedete va sta minunatia. Cu siguranta Lady Gaga este pe lista.

Ce spui? Ai purta o astfel de poseta?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

suerda y ciega
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right