De ce s-a despartit Stefan Stan de Andreea Mantea

De ce s-a despartit Stefan Stan de Andreea Mantea
  calendar_month        
Andreea Mantea a marturisit aseara, in emisiunea pe care o prezinta pe Kanal D, ca relatia ei cu Stefan Stan s-a incheiat. Ea recunoaste insa ca vestea a luat-o si pe ea prin surprindere, afland despre ruptura din ziare.

Frumoasa bruneta a spus ca a vorbit cu iubitul ei de cateva ori la telefon si totul parea relativ ok, pana ce un coleg a citit in presa ca artistul ar fi declarat ca va fi singur de Sf. Valentin. Naucita, Andreea l-a sunat din nou pe fostul concurent Vocea Romaniei iar acesta i-a spus ca a decis sa ii spuna adio.

Apropo de treaba asta: m-am gandit ca ar fi mai bine sa ne despartim, a povestit Mantea in cadrul emisiunii WOWbiz. Dupa aceasta ea a mai incercat sa ia legatura cu Stefan insa acesta nu i-a mai raspuns la telefon.

Printre lacrimi, Andreea a marturisit ca totul a luat-o prin susprindere si nu intelege ce s-a intamplat, dar ar vrea sa lamureasca situatia cu Stefan.

Noi ajunsesem sa vorbim despre copii, am facut sacrificii, am locuit doua luni in aceeasi casa, a mai zis Andreea.

As vrea sa stiu cu ce am gresit. Stefan Stan este un om influentabil, usor influentabil. Ii respect decizia, dar vreau sa lamurim situatia, a completat Mantea.

Desi Andreea a povestit aseara in emisiune punctul ei de vedere cu privire la ruptura, Stan a preferat sa taca si sa nu faca nicio dezvaluire cu privire la alegerea de a fi singur. Unicele cuvinte pe care a simtit sa le faca publice au fost postate pe contul personal de Facebook:

Ma refugiez pe un colt de luna muscata, cand am chef de iubire. Ele, stelele ma vor iubi mereu. In rest prefer sarutarile dulci ale ingerilor si toamna mereu efemera... a scris Stefan Stan pe pagina de socializare

Recomandari