Iata dovada ca Andreea Marin inca il mai iubeste pe Stefan Banica

Iata dovada ca Andreea Marin inca il mai iubeste pe Stefan Banica
  calendar_month        
Un detaliu arata ca Andreea Marin inca il mai iubeste pe Stefan Banica. In ultimul interviu acordat ea era imbracata in haiele lui. Coincidenta sau nu, acela este interviul in care a marturisit ca are indoieli in privinta despartirii si ca ii este greu sa accepte singuratatea.

Chiar daca in urma cu o luna cei anuntau ca urmeaza sa divorteze, Andreea marin si Stefan Banica au ramas in continuare in relatii bune si vorbesc amandoi foarte frumos unul despre celalalt.

Intr-un interviu acordat la postul de televiziune Kanal D, Andreea Martirisea ca are un respect enorm fata de sotul ei si recunostea ca poate nu a facut destule pentru a mentine relatia, ca are si ea partea ei de vina.

Interesant este faptul ca in aceasta emisune Andreea a ales sa poarte o camasa identica celei purtata de Stefan Banica in decembrie 2012 in emisiunea `Dansez pentru tine` cand a cantat melodia `Ce e dragostea`, melodie despre care se presupune ca i-ar fi dedicata Zanei. Mai mult, amandoi au asortat la camasa inflorata bretele roz in picatele. Cel mai probabi, Andreea purta chiar hainele lui Stefan Banica, semn ca inca nu poate renunta la iubirea pe care i-o poarta.

60049.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sex sau nu sex la prima intalnire
  • person

    "toata lumea o face... si toata lumea o minte..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right