Inna si Antonia suspina dupa acelasi barbat

Inna si Antonia suspina dupa acelasi barbat
  calendar_month        
Inna si Antonia au ajus sa planga dupa acelasi barbat.

Ambele au o relatie apropiata cu el de mai mult timp insa in curand acesta urmeaza sa le paraseasca pentru a plecat in America alaturi de o alta femeie.


Barbatul pe care cele doua artiste il `impart` este coregraful lor, Emil Rengle, ce le-a anuntat ca urmeaza sa plece in SUA pentru a se specializa pe plan profesional. Alaturi de el va pleca si prietena lui, Luiza Comsa, care face parte din trupa de balet Edi Stancu.

Legatura dintre Ina, Antonia si Emil trece de sfera profesionala, fiind vazuti impreuna in oras de mulre ori. Din fericire, voiajul lui in America nu va dura decat cateva luni, timp in care va studia noi stiluri de dans pe care mai apoi le va aduce in Romania.

Imi doresc sa devin cu adevarat profesionist si sa invat cat mai multe lucruri noi. Iar acolo chiar am sansa de a lucra cu multi coregrafi celebri, printre care si cel care lucreaza cu Beyonce sau cu Katy Perry, a declarat Emil, pentru Cancan.ro.

Inainte de a pleca Emil a vrut sa se asigure ca-si incheie toate angajamentele profesionale si nu a uitat sa puna la punct ultimele dansuri pentru Inna, Antonia si Alex Velea.


59858.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right