Iulia Albu infrunta viata pe cont propriu. Vezi ce schimbari face

Iulia Albu infrunta viata pe cont propriu. Vezi ce schimbari face
  calendar_month        
Dupa divortul de sotul ei, Mihai Albu, Iulia s-a mutat impreuna cu fiica ei intr-un alt apartament, in acelasi bloc de locuinte. Pentru ca a plecat din casa fostului sot doar cu Mikaela si cateva haine, Iulia s-a vazut nevoita sa se ocupe singura de amenajarea noului apartament.

Zilele trecute paparazzi Cancan.ro au urmarit-o pe Iulia Albu la un magazin de mobila. Fosta sotie a designerului era insotita de o prietena, dar si de fiica ei de care nu se mai desparte deloc in ultimul timp.

Iulia a dat comanda de mobilier dar de decoratiuni si accesorii s-a ocupat singura. Dupa ce au umblat prin toate raioanele, cautand cele mai bune piese, Albu si prietena ei s-au asezat frumos la coada, asigurandu-se inainte ca a luat tot ceea ce era trecut pe lista intocmita acasa. Pentru ca nu erau insotite de nicio prezenta masculina, fashion editorul a adus masina cat mai aproape de iesirea din magazin, pentru a nu fi nevoita sa care prea mult cutiile pe care tocmai le cumparase.

Se pare ca Iulia este hotarata sa infrunte viata pe propriile-i picioare, alaturi, desigur, de fiica ei, Mikaela. Ce-i drept, acum nici nu prea mai are in grija cui s-o lase, desi sotul ei nu locuieste decat la cateva etaje distanta.

60140.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pentru Ce Sunt Buni Prietenii
  • person

    "distreaza'te cat poti de mult :x"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right