Laura Cosoi se pregateste sa fie mama

Laura Cosoi se pregateste sa fie mama
  calendar_month        
Laura Cosoi vrea neaparat un copil si se pare ca va avea unul cat de curand. Este fericita alaturi de noul ei iubit si este pregatita sa fie mama.

Laura Cosoi traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cosmin, noul ei iubit, dupa ce a pus punct unei relatii de cinci ani cu Smiley. Se pare ca dorinta de a avea un copil a fost cea care a stat la baza rupturii dintre ea si cantaret, care nu isi dorea inca sa fie tata.

Acum ca iubeste din nou, Laura este hotarata sa nu mai lase anii sa treaca pe langa ea, ba chiar a renunta si la metodele contraceptive pentru a ramane cat mai repede insarcinata.

Mama actritei (Ligia Grozdan) e profesoara de coregrafie in Iasi si iubeste foarte mult copiii, iar fiica ei, Laura, a mostenit acest lucru. Desi il iubea pe Smiley, nu a putut trece peste faptul ca el nu-si dorea sa devina parinte si chiar repeta deseori ca el vrea sa mai copilareasca, nu sa-si asume responsabilitati de acest gen. Acum, ca iubeste din nou, Laura vrea cu orice pret sa ramana insarcinata, iar noul iubit pare sa-i impartaseasca dorinta. A renuntat si la metodele contraceptive, a povestit o sursa apropiata Laurei Cosoi pentru Ring.

60031.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right