Liviu Varciu: 'Il blestem pe Stefan Stan'. Vezi ce l-a facut sa zica asta

Liviu Varciu: 'Il blestem pe Stefan Stan'. Vezi ce l-a facut sa zica asta
  calendar_month        
Stefan Stan a avut un rol important in impacarea dintre Adelina si Varciu.

Nu numai ca a indemnat-o pe Adelina sa-si marturiseasca dragostea fata de Varciu, dar, acum vreo doua saptamani, cearta sa cu Andreea Mantea l-a facut pe Liviu sa recunoasca faptul ca regreta toate scandalurile dintre el si fosta sotie, Adelina. La vremea respectiva Varciu o indemna pe Mantea sa nu faca greselile pe care le-a facut el cu Adelina, ca o sa regrete atunci cand se vor impaca.

Se pare ca povestea de dragoste dintre Stefan Stan si Andreea Mantea l-a facut pe Varciu sa-si aminteasca de momentele frumoase petrecute alaturi de Adelina dar si de toate greutatile prin care au trecut.

In ultimul timp, Varciu si Stefan Stan au devenit foarte buni prieteni. La petrecerea botezului fiicei lui Pepe, cei doi s-au distrat de minune. La un moment dat, Varciu a urcat pe scena si a facut cateva declaratii pentru Adelina, dar a tinut sa-i adreseze cateva cuvinte si lui Stefan care se afla la botez alaturi de Andreea Mantea:

Stefan Stan si Andreea Mantea, va bat obrazul. Trebuie sa va certati, n-aveti cum pentru ca eu am venit la emisiune ca sa o impac pe Andreea. Il blestem pe Stefan Stan pentru soarta mea cu Adelina, a spus Liviu.

Datorita tie suntem impreuna, nebunule, a marturisit si Stefan.

Stefan Stan e confidentul Adelinei Pestritu. El a convins-o sa se impace cu Varciu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fara suflet
  • person

    "love isn't finding someone you can live with;it's finding someone you can't live without..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right