Marturisiri SOCANTE: Marin Cornea si-a maltratat copiii!

Marturisiri SOCANTE: Marin Cornea si-a maltratat copiii!
  calendar_month        
Iubitul interpret de muzica populara Marin Cornea este acuzat de copiii sai ca i-ar fi batut cu cruzime si ca i-ar fi maltratat intr-un mod inimaginabil. Acestia au declarat ca ar fi fost batuti cu lantul, ca le-a fost smuls parul din cap si ca erau pusi sa stea in genunchi pe coji de nuci.

"Cand povestesc despre el, intru in frica, in teroarea aia. Mi-e frica, ma gandesc ca ma omoara", spune unul dintre copiii interpretului de muzica populara Marin Cornea.

Ionela, Iulius si Liviu sunt copiii din primul mariaj al lui Marin Cornea, cu Viorica Cornea. Se pare ca toate problemele au inceput in momentul in care tatal si mama lor s-au despartit, iar ei au fost incredintati, de catre instanta, tatalui.

In prima zi cand am ajuns acasa la elA m-a batut. Mama m-a adormit sa poata sa plece, iar eu cand am trezit am inceput sa plang dupa ea. Atunci m-a batut pana am lesinat. Mi-a spus ca nu vrea sa ma mai auda niciodata spunand cuvantul A«mamaA»", a povestit Ionela Cornea in emisiunea CANCAN TV difuzata la Acasa TV.

"O data m-am culcat si m-a trezit in bataie, M-a batut cu lantul de la caini. Imi smulgea parul din cap, imi ramaneau gauri in cap si aveam cucuie. De ziua mea de nastere, mi-a spus: Cati copii vin la tine la usa, atata te bat. Il satisfacea cand vedea ca iese sange. Imi alegeam cu ce sa ma bata: ori o curea lata, ori o curea de politie, ori lantul de la caine. Daca nu le gaseam, luam bataie dublu. Ne dadea pe spate, pe picioare... Nu aveam voie sa plang, pentru ca daca plangeam luam bataie si mai rau. ", continua Iuliana.

Iulius, unul din fiii artistului a confirmat spusele surorii sale: "El se crede Dumnezeu, nu stiu ce se crede. Tatal meu este un adevarat tiran. Ne batea crunt, fratele meu Liviu are inca in crestet urmele loviturilor sale"

Astazi, urmasii lui Marin Cornea vor merge la PoliEAie pentru a da declaraEAii impotriva tatalui lor. Artistul a refuzat sa comenteze in vreun fel acuzatiile care i se aduc si a ales sa pastreze tacerea cand reporterii i-au oferita dreptul la replica.

Viorica Cornea, mama copiilor si prima sotie a cantaretului, a infirmat toate cele afirmate de cei doi copii ai ei: "Nu este adevarat nimic. Eu m-am despartit de el in conditii bune. Este pacat sa dezonoram valoarea acestui mare artist.

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

suncuius
  • person

    ""tara tuturor posibilitatilor""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right