Monica Gabor a plecat in America fara sa-si vada fiica

Monica Gabor a plecat in America fara sa-si vada fiica
  calendar_month        
Monica Gabor a plecat in America fara sa-si ia ramas bun de la fiica ei, Irina, pe care a vazut-o doar de doua ori in cele trei saptamani cat a stat in Romania,

Monica Gabor a petrecut aproape trei saptamani in Romania doar pentru a-si rezolva problemele administrative, in special cele legate de prelungirea vizei si de renuntarea la numele Columbeanu. Cu toate ca nu-si mai vazuse fiica de cateva luni, si a avut parte de numeroase ocazii cat timp a stat in tara, Monica si-a vazut fiica de numai doua ori.

Fostul ei sot, Irinel Columbeanu, s-a aratat surprins de pleacarea brusca a Monicai:

Nici n-am stiut ca pleaca! Am aflat azi de la ziaristi!, a declarat el pentru Click.

In urma cu aproape trei saptamani, Monica Gabor a revenit in Romania, fara sa fi anuntat in prealabil pe nimeni. Atunci si-a facut o aparitie surpriza la petrecerea aniversara a fiicei sale, Irina. Chiar daca a ajuns abia la 11 seara, cand petrecerea era pe sfarsite, aparitia Monicai a bucurat-o foarte mult pe micuta care implinea sase ani si care nu si-a mai vazut mama de trei luni de zile. Probabil din cauza orei tarzii, ea a stat alaturi de Irina numai o jumatate de ora, dupa care a plecat spre apartamentul ei din Pipera. A doua zi, insa, Monica nu a mai revenit la Izvorani pentru a-si revedea copilul, desi fostul ei sot sustinea ca ii va da fetita sa petreaca timp alaturi de ea cand si cat doreste, ci a preferat sa colinde orasul alaturi de o prietena de-a ei.

De fapt, cu aceasta venire in tara, Monica a imbinat utilul cu placutul, pretextul sosirii ei fiind nu doar ziua de nastere a Irinei, ci si reinnoirea vizei de America pe care a primit-o in urma cu trei ani. Pe parcursul vizitei in Romania, fosta doamna Columbeanu a alergat sa-si reinnoiasca actele si pana ieri, cand a plecat inapoi spre SUA, ea si-a mai vazut fiica doar o singura data.

La inceputul anului, Monica Gabor a trimis o scrisoare Curtii de Apel Bucuresti in care mentioneaza ca renunta la cererea de custodie a fiicei sale, Irina. Pe 11 martie, are loc urmatorul termen in cadrul procesului, cand judecatorii isi vor putea da acordul asupra intelegerii dintre cei doi fosti soti.

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

13 octombrie
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right