Teo a ramas fara bani! Iata in ce situatie a ajuns!

Teo a ramas fara bani! Iata in ce situatie a ajuns!
  calendar_month        
Teo Trandafir nu se mai ajunge cu banii, supranumita "Oprah a Romaniei" se plange azi ca nu prea se mai descurca din punct de vedere financiar.

Greu de crezut, nu-i asa?

Situatia ei de acum este foarte diferita de cea din 2008, cand a anuntat ca se retrage din televiziune, insa nu parea ca va duce grija zilei de maine. Teo reusise sa stranga in 14 ani de cariera peste 3 milioane de euro.

Acum parca incepem sa intelegem de ce Teo se plange ca abia se descurca cu 3.000 de euro pe luna, bani ce provin din aparitiile ei in serialul "Pariu cu viata".

A fost o perioada in care s-a vehiculat ca Teo ar fi castigat 4 milioane de euro la Prima Tv, speculatii care au fost facute de Huidu la acea vreme. Insa Teo a infirmat imediat zvonurile lansate de colegul ei de breasla: "Huidu zice ca eu am castigat patru milioane de euro de la Prima TV. Sa mor! Nu ca nu mi-ar fi facut o reala placere! Dar socoteala colegului de breasla e subtire. 20.000 de euro de editie nu-ti da nici Sfantul Duh!"

Surprinzator, sau nu, cel mai mic salariu al vedetei a fost in perioada in care a activat ca deputat, dupa ce a castigat alegerile din colegiul 19 din Capitala, Teo a primit circa 5.000 de lei lunar.

Alte articole despre
Recomandari