Uite-l pe iubitul Simonei Halep. S-au afisat impreuna

Uite-l pe iubitul Simonei Halep. S-au afisat impreuna
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
17 Sep 2016, 12:49
       
Foarte discreta cu viata sa personala, Simona Halep a decis, in sfarsit, sa rupa tacerea. Cum? S-a afisat la Poiana Brasov impreuna cu iubitul sau, nimeni altul decat Costa Sponte, cel despre care exista de vreo doi ani speculatii ca formeaza un cuplu cu campioana noastra.

Zvonurile cu privire la relatia dintre cei doi au fost confirmate vara aceasta inclusiv si de bunica Simonei, insa pana acum cei doi nu au fost surprinsi impreuna. Wowbiz.ro publica imagini din vacanta Simonei Halep si a lui Costa Sponte din statiunea Poiana Brasov.

Proveniti din doua familii instarite de machedoni, Costa si Simona sunt priviti ca un cuplu ideal in comunitatea aromanilor de la noi. Avand acelasi origini sanatoase, celor doi le-a fost relativ usor sa se cunoasca. Simona si Costa s-au straduit sa fie cat mai discreti, pentru a nu-i altera in niciun fel imaginea sportivei.

Saptamana trecuta, Simona a anuntat ca nu participa la turneul de la Tokio, din cauza unei probleme medicale. Halep a preferat sa-si ia o scurta vacanta de refacere, prilejul perfect de a petrecere timp liber alaturi de iubit. \\\\\\\\\\\\\\\\

Cei doi au mers la Poiana Brasov, iar un turist i-a recunoscut masina Simonei si a reusit sa prinda doua fotografii, cu Costa si iubita lui, in masina condusa chiar de tenismena.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
de pasti
  • person

    "va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere