Uite workshopul care te va invata cum sa ai orgasme multiple

Uite workshopul care te va invata cum sa ai orgasme multiple
  calendar_month        
Un nou workshop invata femeile cum sa aiba orgasme multiple si mai bune.

Evenimentul va avea loc pe 10 aprilie si este intitulat: `Orgasmul femeii: un program despre sanatate sexuala si puterea femeilor`.


Totul se intampla in cadrul Universitatii Minnesota din Statele Unite. Workshopul este tinut de Marshall Miller si Kate Weinberg, educatori sexuali, si este descris pe situl oficial al Universitatii din Minnesota:

`Vino alaturi de noi pentru a invata despre "marele O".
Entuziasti si incepatori in ale orgasmului de toate genurile sunt bineveniti sa invete despre orice, de la orgasme multiple la acel misterior punct G... cu umor si caldura, vom face lumina asupra subiectului orgasmului feminin... Fie ca vrei sa inveti cum sa ai primul tau orgasm, cum sa ai orgasme mai bune sau cum sa-ti ajuti prietena, Kate si Marshall acopera totul...
Vii?
`

Reprezentantii universitatii spun ca nu exista o limita de varsta, se adreseaza ambelor genuri si intregii comunitati universitare, iar participarea este voluntara.

`Ca insitutie de cercetare, studiem, publicam si educam asupra unei varietati de subiecte, inclusiv sexualitatea umana...` au spus oficialii universitari.

`Nimic nu ne rusineaza si niciun subiect nu este riscant` spun cei doi educatori sexuali care doresc ca workshopul sa se adreseze problemelor si presiunilor de a avea un orgasm, de a avea orgasm mai repede, de a avea orgasme multiple, de a avea orgasm cu partenerul, de a mima sau nu orgasmul, si ca se bazeaza pe interactiunea anterioara cu studentii care s-au dovedit de-a lungul timpului foarte curiosi in materie de sexualitate feminina.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

La scoala
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right