Apa de pe o plaja din Grecia a devenit galbena. Care este explicatia acestui fenomen

Apa de pe o plaja din Grecia a devenit galbena. Care este explicatia acestui fenomen
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 17:20
  update
Actualizat
31 Iul 2022, ora: 17:20
     
Un fenomen ciudat s-a produs pe o plaja din Grecia, iar mai multi turisti au semnalat ca apa a devenit galbena. Este vorba mai exact despre o plaja din Lefkada. Aici, apa a devenit galbena spre portocaliu, iar un turist roman a recomandat pe un grup de socializare sa nu se faca baie in aceasta zona. 

„Are cineva idee de ce apa mării din Mikros Gialos arată așa? Este galbenă spre portocaliu și arată ca o devărsare de deșeuri. Am întrebat salvamarul și a spus ca e din cauza plantelor din larg, că se mai întâmplă din când în când și că dispare după câteva ore. Cică dacă ar fi fost un pericol, așa cum s-a întâmplat în urmă cu mai mult timp, ar fi scos toată lumea din apă. A zis că nu prezintă niciun pericol pentru piele”, a scris un turist român pe grupul de Facebook.

„Sfatul meu este să nu faceți baie dacă o găsiți așa! Există motive pentru care apa este așa murdară și chiar ieri am întrebat de ce, asta ca să fiu sigură de răspuns, nimic altceva decât canalizarea”, a scris un alt turist pe Facebook.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Categoric
  • person

    "realitatea imi repugna"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere