Corneliu Vadim Tudor a murit in ziua Inaltarii Sfintei Cruci. Ce se intampla cu sufletul lui!

Corneliu Vadim Tudor a murit in ziua Inaltarii Sfintei Cruci. Ce se intampla cu sufletul lui!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
15 Sep 2015, 09:49
        person Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor a murit, luni dupa amiaza, la Spitalul Militar din Capitala. Politicianul suferea de edem pulmonar acut. Potrivit unor surse, liderul PRM ar fi facut infarct dupa ce a ajuns in unitatea medicala.

Tot luni, 14 septembrie, in ziua in care a murit Corneliu Vadim Tudor, crestin-ortodocsii au sarbatorit Inaltarea Sfintei Cruci.

Ce inseamna faptul ca un om moare intr-o zi de sarbatoare? Este el mantuit? Raspunsul vine de la preotul Toma Gradinaciuc, protoiereul Protopopiatului Iasi 1 si paroh la "Sf. Ap. Toma" Iasi.

"Nicidecum. Nu ziua in care plecam din aceasta viata spune ce fel de om am fost in fata lui Dumnezeu. Nu ziua mortii ne hotaraste soarta in viata de dincolo. Asa cum nu stim cand intram in viata, cand ne nastem, intr-o zi de sarbatoare sau una obisnuita, asa nu stim si nu depinde de noi cand iesim din viata. Ceea ce conteaza sunt faptele noastre, ziua o alege Dumnezeu si poate fi oricare", a spus preotul Toma Gradinaciuc, potrivit Romania TV.

Inaltarea Sfintei Cruci. Sarbatoarea Inaltarii Sfintei Cruci este singura cu post aspru si rugaciune care apare la data de 14 septembrie atat in calendarul bizantin (ortodox si greco-catolic), cat si in cel latin.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
CALATOR
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere