De ce a murit manelistul Tony. Medicii legisti au stabilit cauza mortii

De ce a murit manelistul Tony. Medicii legisti au stabilit cauza mortii
  calendar_month   update 24 Mai 2023, ora: 20:34      
Moartea subita a manelistului Tony de la Ploiesti a socat pe toata lumea. Acesta s-a stins din viata la scurt timp dupa ce a fost incatusat de oamenii legii dupa ce a provocat un accident rutier. Medicii legisti au anuntat acum ce au aflat in urma necropsiei.

Barbatul a murit in conditii suspecte, pe 22 mai, la spital, intrand in stop cardiorespirator dupa ce a fost imobilizat de oamenii legii. Desi s-a zvonit ca artistul ar fi murit sufocat din cauza agresivitatii politistilor, medicii legisti au stabilit ca moartea manelistului nu a fost una violenta sau cauzata de leziuni traumatice.

„În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice. Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Prahova.

Tony de la Ploiești a fost incatusat de politisti dupa ce luni noapte a produs un accident rutier cu pagube materiale. In momentul in care a fost oprit de politisti, artistul a devenit agresiv, avand un comportament specific persoanelor care consuma droguri.

Imediat ce a fost incatusat, manelistul a fost dus la Spitalul Județean de Ugență Ploiești pentru recoltarea de probe de sânge. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat, chiar dacă medicii au încercat să-i salveze viața timp de aproape o oră.
Recomandari