Fosta sotie a lui Donald Trump, inmormantata pe un teren de golf

Fosta sotie a lui Donald Trump, inmormantata pe un teren de golf
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 16:15
  update
Actualizat
31 Iul 2022, ora: 16:18
     
Ivana Trump, fosta sotie a lui Donald Trump, a fost inmormantata pe terenul de golf al fostului sau sot din Bedminster, New Jersey, scrie presa americană.

Fosta sotie a lui Trump a murit pe 14 iulie, la vârsta de 73 de ani, iar New York Post a publicat fotografii cu locul unde a fost înmormântată. Potrivit informatiilor din presa americana, mormântul se află într-un loc unde jucătorii nu îl pot vedea în timp ce sunt angrenaţi în partidele de golf, în jurul mormântului existând tufişuri și copaci înalți.

De asemenea, o alta sursa declarase pentru New York Post că Ivana Trump a fost îngropată „nu departe de clădirea principală a clubului”. „Au o zonă privată cu iarbă. Mormântul este marcat doar cu o bucată de granit foarte discretă, cu numele ei gravat pe ea„, a spus sursa.

În 2017, Donald Trump a schițat planurile de a construi un cimitir cu 10 terenuri pentru membrii familiei, care să aibă vedere la prima gaură a terenului de golf, a scris Washington Post. De altfel, Trump a spus în trecut că vrea și el să fie îngropat acolo.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Un roman despre Freud si Londra pe care as vrea sa-l citesc
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere