Fratii Tate, prima scrisoare din inchisoare. De ce se plang milionarii

Fratii Tate, prima scrisoare din inchisoare. De ce se plang milionarii
  calendar_month   update 25 Ian 2023, ora: 19:08      
Andrew Tate a facut primele declaratii dupa ce a fost arestat. Acesta a transmis, printr-un e-mail, un mesaj in care se plange de conditiile pe care trebuie sa le indure in arest. Astfel, dupa aproape o luna petrecuta in spatele gratiilor, milionarul spune ca nu mai poate suporta conditiile precare.

"Primul meu mail din închisoare.Vă voi trimite zilnic lecțiile din închisoare, unde am ajuns pe nedrept. Ei încearcă să mă distrugă, m-au aruncat într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii şi ploşniţele sunt singurii mei prieteni pe timpul nopții. Când gardienii mă duc și mă preiau din sala de judecată, mă comport foarte respectuos. Ei încearcă să-mi otrăvească sufletul. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături.Gardienii doar își fac treaba, au familii cărora trebuie să le pună mâncare pe masă. În perioadele grele, nu vă uitați manierele. Ei încearcă să-mi distrugă mintea de fier cu această închisoare nedreaptă.

Respectul meu absolut pentru toți cei care sunt lângă mine. Nu mă pot distruge. Gardienii știu că sunt nevinovat. Știu că e nedrept. Ei știu că nu-mi voi încălca hotărârea. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. Tate", a scris Andrew Tate în prima scrisoare trimisă din Arestul Central.

Recomandari