Primul suspect in cazul crimei socante din Dambovita.

Primul suspect in cazul crimei socante din Dambovita.
  calendar_month   update 11 Apr 2024, ora: 17:54      
Politistii au un principal suspect in cazul crimei socante din Dambovita, acolo unde a fost gasita o femeie transata langa autostradata de niste muncitori care au alertat imediat autoritatile.

Din primele informatii ar fi vorba despre un cetatean turc. In urma testelor ADN s-a stabilit ca victima este o femeie in varsta de 38 de ani, care a fost data disparuta de familie inca de saptamana trecuta. Nu se mai stia nimic de ea, dupa ce i-a spus surorii sale ca are o intalnire. Se mai stie ca femeia lucra ca escorta si avea mai multi clienti. Printre acestia s-ar fi numarat si acest cetatean turc, iar politistii au facut perchezitii la locuinta acestuia.

Suspectul ar fi un barbat agresiv, dupa cum il descriu si vecinii. El s-a intalnit cu Mirela la finalul lunii februarie sau la inceputul lunii martie. El a mai fost vazut cu multe femei la el acasa, iar in trecut ar fi amenintat copiii din cartie cu un briceag.

Din primele informatii, se pare ca oamenii legii au gasit urme de pete de sange in locuinta barbatului. Sora Mirelei este devastată de când a aflat că a fost ucisă și abia reușește să își revină din șoc.

”Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii.
Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informații, nu am niciun indiciu. Nimic altceva.
Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariției am anunțat”, a declarat sora Mirelei.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Post inafara fondurilor europene
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sisley tricou
Shop Ele.rochevron_right