Radu Mazare a iesit din inchisoare. Sotia lui Roxana este insarcinata

Radu Mazare a iesit din inchisoare. Sotia lui Roxana este insarcinata
  calendar_month   update 27 Mai 2024, ora: 18:41      
Radu Mazare a fost eliberat conditionat din inchisoare, astazi, in urma deciziei Tribunalului Ilfov. Fostul primar al Constantei a facut primele declaratii la poarta penitenciarului Jilava din Bucuresti, unde a fost intampinat de sotia sa, Roxana.

Radu Mazare a subliniat, la iesirea din detentie, ca nu mai este interesat de viata publica.

„Nu ma mai intereseaza sub nicio forma viata publica. Nu ma mai intrebati despre trecut sau despre viitor, pentru ca nu ma mai intereseaza. Sunt pregatit sa devin tata si ma bucur in primul rand pentru sotia mea, care a fost alaturi de mine. Daca nu ma mai intereseaza viata publica, de ce va mai intereseaza pe voi ce fac? Nu m-a speriat nimic, dar este suficient. Oamenii au o perioada in viata, dupa care se apuca de altceva”, a declarat Radu Mazare, dupa cinci ani petrecuti in spatele gratiilor.

Inainte de eliberarea sa, Roxana Mazare a venit la poarta penitenciarului Jilava si a declarat pentru Antena 3 CNN ca il asteapta pe „tatal copilului ei”, confirmand astfel ca este insarcinata si ca asteapta un baietel cu Radu Mazare.

Radu Mazare, eliberat conditionat din inchisoare

Astazi, magistratii Tribunalului Ilfov au admis contestatia lui Radu Mazare impotriva sentintei penale pronuntata de Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, in dosarul penal nr. 6917/4/2024.

„Desfiinteaza sentinta penala nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronuntata de Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti si, rejudecand in fond: In baza art. 587 din Codul de procedura penala, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare conditionata formulata de condamnatul Mazare Radu Stefan (...), aflat in stare de detentie in Penitenciarului Jilava Bucuresti.

Dispune liberarea conditionata a contestatorului condamnat Mazare Radu Stefan, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii (...) emis de Tribunalul Ilfov, Sectia Penala; in baza sentintei penale nr. (...) pronuntata de Tribunalul Ilfov prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani inchisoare”, se arata in decizia definitiva a judecatorilor Tribunalului Ilfov.

Recomandari