Reactia emotionanta a Roxanei Dobre dupa ce s-a scris ca Florin Salam a murit

Reactia emotionanta a Roxanei Dobre dupa ce s-a scris ca Florin Salam a murit
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
14 Aug 2022, 19:23
       
O stire conform careia Florin Salam s-ar fi stins din viata in urma consumului de droguri a creat isterie in Romania sambata seara, dupa ce o publicatie online a dat aceasta informatie. La scurt timp insa, Florin Salam, dar si familia acestuia au avut si prima reactie.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam pe pagina sa de Facebook.La scurt timp, Roxana Dobre a avut și ea o reacție la postarea manelistului. ”Te iubesc!” a fost mesajul emoționant al acesteia.

Vestea a venit ca un soc pentru intreaga familie, iar Florin Salam a intervenit de pe patul de spital, unde este internat dupa ce s-a infectat pentru a doua oara cu Covid-19.

Muzica lui Florin Salam a răsunat în cluburile de lux din Capitală, după ce vestea decesului cântărețului s-a dovedit a fi neadevărată. Tinerii din Nuba și Loft au lăsat muzica de club și petrecut pe muzica „regelui manelelor”. În boxe au răsunat celebrele melodii ”Saint Tropez” și ”Zâna zânelor”, în timp ce pe ecranul principal din Nuba a fost afișat mesajul „Regele TRĂIEȘTE”. Oamenii și-au scos telefoanele mobile și au aprins blițurile.

Recomandari