Relatii moderne: Ce-si doresc femeile versus ce-si doresc barbatii!

Relatii moderne: Ce-si doresc femeile versus ce-si doresc barbatii!
  calendar_month   update 09 Sep 2015, ora: 19:12      
Si femeile si barbatii considera ca, intr-o relatie este esentiala comunicarea, arata un studiu realizat recent de cel mai mare site de dating din Romania, sentimente.ro. Prioritatile se schimba insa imediat dupa acest prim pas: barbatii cred ca o compatibilitate sexuala este esentiala, in timp ce femeile isi doresc sa aiba acelasi stil de viata cu partenerul.

Cea mai putin importanta compatibilitate, pentru ambele sexe este cea de zodie

Iata in ce proportie sunt de accord cele doua sexe:
63% din femei pun compatibilitatea in comunicare pe primul loc
51% din barbati considera comunicarea cea mai importanta intr-o relatie.
19% din barbati cred ca compatibilitatea sexuala este pe locul 2
Doar 4% din femei sunt de acord

In "selectia" partenerului/partenerei dorit/e, exista cateva criterii eliminatorii, peste care nu pot trece sub nicio forma nici barbatii, nici femeile. Pentru femei este important ca partenerul sa nu fie violent, sa nu bea, sa nu fumeze, sa nu piarda timp si bani la jocuri de noroc, mai arata sondajul realizat de Sentimente.ro, care este, potrivit trafic.ro, cel mai mare site de dating din Romania.

Gelozia si posesivitatea sunt mai putin importante pentru femei. Pentru barbati, femeile care consuma alcool in exces sau fumeaza sunt considerate neatragatoare. In aceeasi masura, ei se tem de o relatie cu femei vulgare sau cicalitoare.

Femeile isi doresc un barbat care sa le protejeze, sa fie vorbaret si sa aiba incredere in el - fara insa a fi un macho -, in timp ce ei vor o iubita deschisa, increzatoare in ea insasi si inteligenta. Contrar asteptarilor si prejudecatilor femeilor, frumusetea este mai putin importanta pentru barbati.
75% din femei nu doresc un barbat violent sau alcoolic
15% din femei urasc barbatii posesivi, gelosi, care le invadeaza spatiul personal
32% din barbati urasc ca o femeie sa bea alcool sau sa fumeze
38% din barbati nu vor o partenera vulgara sau cicalitoare

Sentimente.ro se afla pe piata de dating online din Romania de 14 ani. Aproape un sfert din membri sunt persoane care locuiesc in strainatate.

Esti de acord cu aceste cifre?
Alte articole despre
Recomandari